Kim, Kylie en in in mindere mate Khloe hebben een abonnement bij de plastisch chirurg en het beautysalon. Hoewel ze al meermaals ontkenden dat ze aan hun gezicht (en de rest van hun lijf) lieten werken, valt het na het zien van deze clips niet meer te negeren.

Saint Hoax is een politiek incorrecte Instagramkunstenaar die, van zodra hij de kans krijgt, heel wat sterren in hun hemd zet en fenomenen in het belachelijke trekt. Hij is echter niet de enige die de Kardashians door het slijk haalt. Ook Saturday Night Live-host Amy Schumer kon het dit weekend niet laten om een opmerking te maken. 'Welke boodschap geven zij aan kleine meisjes? Zij zien het gezicht dat ze kregen bij hun geboorte als een 'suggestie'.' Khloe Kardashian beet van zich af in een tweet, waarin ze zei dat het niet ok is om mensen neer te halen om jezelf beter te voelen. (AB)

Maybe she's born with it... Maybe it's #PumpingUpTheKardashians

Een video die is geplaatst door Saint Hoax (@sainthoax) op

Maybe she's born with it... Maybe it's a bit more than "contouring" ?#PumpingUpTheKardashians

Een video die is geplaatst door Saint Hoax (@sainthoax) op

Maybe she's born with it... Maybe it's #PumpingUpTheKardashians

Een video die is geplaatst door Saint Hoax (@sainthoax) op

Kim, Kylie en in in mindere mate Khloe hebben een abonnement bij de plastisch chirurg en het beautysalon. Hoewel ze al meermaals ontkenden dat ze aan hun gezicht (en de rest van hun lijf) lieten werken, valt het na het zien van deze clips niet meer te negeren.Saint Hoax is een politiek incorrecte Instagramkunstenaar die, van zodra hij de kans krijgt, heel wat sterren in hun hemd zet en fenomenen in het belachelijke trekt. Hij is echter niet de enige die de Kardashians door het slijk haalt. Ook Saturday Night Live-host Amy Schumer kon het dit weekend niet laten om een opmerking te maken. 'Welke boodschap geven zij aan kleine meisjes? Zij zien het gezicht dat ze kregen bij hun geboorte als een 'suggestie'.' Khloe Kardashian beet van zich af in een tweet, waarin ze zei dat het niet ok is om mensen neer te halen om jezelf beter te voelen. (AB)