We schrijven anno 2012. De bloempotkinderen van Anne Geddes zijn in een stoffig hoekje beland en de idee dat kinderen lieve engeltjes zijn gaat al lang niet meer op. Huismoeders bloggen vandaag de dag zonder censuur over hun huishouden en hun kinderen, die vaker vervelend dan vertederend zijn. Zo ook Ilana Wiles, beter bekend als de Amerikaanse blogster Mommy Shorts die vorig jaar de Evil Baby Glare-Off in leven heeft geroepen; een fotowedstrijd voor babies en peuters die boos(aardig) kijken.

Evil Baby Glare-Off is in feite een anti-schoonheidswedstrijd want, zo vertelt Wiles in de Today Show. "Wie uit een hoopje kinderen het mooiste kind kiest beledigd al gauw de andere deelnemers. Want zij zijn net niet mooi genoeg. Bij deze wedstrijd -die overigens vooral voor de fun is- kan niemand op zijn hart getrapt worden", aldus Wiles.

Ouders konden foto's van hun driftkopje naar de blogster opsturen, die daaruit dan 32 lelijke blikken selecteerde om het duelgewijs tegen elkaar op te nemen. De peuter Kadence kwam als winnares uit de bus. Haar boosaardige tronie leverde haar verschillende tegoedbonnen maar vooral wereldberoemdheid en een eigen internetmeme op. (KS)Bekijk hier de deelnemers:

We schrijven anno 2012. De bloempotkinderen van Anne Geddes zijn in een stoffig hoekje beland en de idee dat kinderen lieve engeltjes zijn gaat al lang niet meer op. Huismoeders bloggen vandaag de dag zonder censuur over hun huishouden en hun kinderen, die vaker vervelend dan vertederend zijn. Zo ook Ilana Wiles, beter bekend als de Amerikaanse blogster Mommy Shorts die vorig jaar de Evil Baby Glare-Off in leven heeft geroepen; een fotowedstrijd voor babies en peuters die boos(aardig) kijken. Evil Baby Glare-Off is in feite een anti-schoonheidswedstrijd want, zo vertelt Wiles in de Today Show. "Wie uit een hoopje kinderen het mooiste kind kiest beledigd al gauw de andere deelnemers. Want zij zijn net niet mooi genoeg. Bij deze wedstrijd -die overigens vooral voor de fun is- kan niemand op zijn hart getrapt worden", aldus Wiles. Ouders konden foto's van hun driftkopje naar de blogster opsturen, die daaruit dan 32 lelijke blikken selecteerde om het duelgewijs tegen elkaar op te nemen. De peuter Kadence kwam als winnares uit de bus. Haar boosaardige tronie leverde haar verschillende tegoedbonnen maar vooral wereldberoemdheid en een eigen internetmeme op. (KS)Bekijk hier de deelnemers: