We overlopen het abc van juwelen. Van de a van alliance tot de z van zilver. Nog meer juwelen en ook andere cadeautjes vindt u op onze winkelpagina's voor moederdag.

We spraken met Hortense Kitume over haar liefde voor een missionaris. En met ontwerpster Bali Barret over de befaamde carré van Hermès.

We verwennen u deze week ook culinair: Jacqueline Goossens neemt een bijt in The Big Apple en voert u mee op een unieke culinaire en culturele exploratie van de stad. Televisiekok Sofie Dumont kookt vier simpele recepten uit haar nieuwe boek.

Tot slot gaan we dobberen in de woonboot van Valérie Mazerat en haar dochter Margot, midden in Parijs.

We overlopen het abc van juwelen. Van de a van alliance tot de z van zilver. Nog meer juwelen en ook andere cadeautjes vindt u op onze winkelpagina's voor moederdag. We spraken met Hortense Kitume over haar liefde voor een missionaris. En met ontwerpster Bali Barret over de befaamde carré van Hermès. We verwennen u deze week ook culinair: Jacqueline Goossens neemt een bijt in The Big Apple en voert u mee op een unieke culinaire en culturele exploratie van de stad. Televisiekok Sofie Dumont kookt vier simpele recepten uit haar nieuwe boek. Tot slot gaan we dobberen in de woonboot van Valérie Mazerat en haar dochter Margot, midden in Parijs.