Na de pakkende video over 48 dingen die vrouwen in hun leven te horen krijgen, brengt Huffington Post nu ook een variant met uitspraken die mannen moeten slikken. Wanneer we deze clichématige uitspraken op een rijtje te horen krijgen, daagt pas hoe schadelijk ze wel zijn.

Veel van de oneliners hebben betrekking op de zogezegde zwakheid van vrouwen: 'Je gooit met de bal zoals een meisje', 'je bent zo'n pussy', 'wees een man', 'heb je last van je maandstonden?'. Andere uitspraken zijn dan weer een rechtstreekse aanval op vrouwen: 'tap that', 'hit it and quit it', 'ben je meer een borsten- of billenman?', 'slaap niet met een maagd, ze zijn veel te aanhankelijk', 'van een hoer maak je nooit een huisvrouw' en talloze andere seksistische dingen die zowel beledigend zijn voor mannen als vrouwen.

(LP)

Na de pakkende video over 48 dingen die vrouwen in hun leven te horen krijgen, brengt Huffington Post nu ook een variant met uitspraken die mannen moeten slikken. Wanneer we deze clichématige uitspraken op een rijtje te horen krijgen, daagt pas hoe schadelijk ze wel zijn. Veel van de oneliners hebben betrekking op de zogezegde zwakheid van vrouwen: 'Je gooit met de bal zoals een meisje', 'je bent zo'n pussy', 'wees een man', 'heb je last van je maandstonden?'. Andere uitspraken zijn dan weer een rechtstreekse aanval op vrouwen: 'tap that', 'hit it and quit it', 'ben je meer een borsten- of billenman?', 'slaap niet met een maagd, ze zijn veel te aanhankelijk', 'van een hoer maak je nooit een huisvrouw' en talloze andere seksistische dingen die zowel beledigend zijn voor mannen als vrouwen.(LP)