De KunstSuperette slaat in het laatste weekend van mei haar tenten op in Gent. Tijdens dit tweedaagse evenement krijgen jonge en gedreven talenten de kans om hun ontwerperskunsten aan het publiek te tonen.

Om beginnende ontwerpers een duwtje in de rug te geven, riep Elisabeth Leenknegt de KunstSuperette in het leven. Ondertussen wordt het Sint-Baafsplein voor de vierde keer omgetoverd in een platform voor jong talent.

De deelnemende ontwerpers, uit verschillende sectoren, hoeven geen staanplaats te betalen en de winst is ook voor hen. Bovendien is het tweedaagse evenement de ideale gelegenheid om naar de reacties van toeschouwers te polsen.

Bezoekers kunnen tijdens de KunstSuperette genieten van een hapje en een drankje en zelfs van een massage. Het hele gebeuren wordt opgeluisterd door dj's en live-muziek.

Tiffany Philips

De KunstSuperette gaat door op 29 en 30 mei, telkens van 11u tot 19 u, op het Sint-Baafsplein in Gent.

De KunstSuperette slaat in het laatste weekend van mei haar tenten op in Gent. Tijdens dit tweedaagse evenement krijgen jonge en gedreven talenten de kans om hun ontwerperskunsten aan het publiek te tonen.Om beginnende ontwerpers een duwtje in de rug te geven, riep Elisabeth Leenknegt de KunstSuperette in het leven. Ondertussen wordt het Sint-Baafsplein voor de vierde keer omgetoverd in een platform voor jong talent. De deelnemende ontwerpers, uit verschillende sectoren, hoeven geen staanplaats te betalen en de winst is ook voor hen. Bovendien is het tweedaagse evenement de ideale gelegenheid om naar de reacties van toeschouwers te polsen. Bezoekers kunnen tijdens de KunstSuperette genieten van een hapje en een drankje en zelfs van een massage. Het hele gebeuren wordt opgeluisterd door dj's en live-muziek. Tiffany PhilipsDe KunstSuperette gaat door op 29 en 30 mei, telkens van 11u tot 19 u, op het Sint-Baafsplein in Gent.