Wagenoord is een oude garage die werd omgedoopt tot nieuwe co-workplek. De voormalige Festraets garage in Mechelen-Noord werd op die manier gered van afbraak. In plaats van het pand te slopen, gaven enkele jonge ondernemers het een nieuwe bestemming.

Sara Feskens (29), Thomas Van Roost (33), Jente De Wilde (26), Mattijs Nackaerts (27), Kevin Brondel (30) en Michael Bonne (32) stootten tijdens een zoektocht naar een geschikte kantoorruimte om te delen op het industriële pand. Dankzij hen kreeg het een make-over en doet het nu dienst als co-work space.

Eetbar, Wagenoord
Eetbar © Wagenoord

Het doel van Wagenoord is om startende ondernemers, freelancers en eenmanszaken de ruimte bieden om aan co-creatie te doen. Je kunt werken in Wagenoord vanaf vijftien euro per dag. Wie meer geïnteresseerd is in een vaste werkplek kan er ook terecht.

Van hard werken krijgt je natuurlijk honger. Wagenoord heeft daarom ook een eetbar geopend, waar je lekker kunt eten en gezellig kunt babbelen of zelfs netwerken. De eetbar is geopend tijdens de werkweek van 's middags tot 's avonds.

Atelier, Wagenoord
Atelier © Wagenoord

Omdat de totale oppervlakte maar liefst 1500m2 bedraagt, is er ook ruimte voor events van alle slag. Wagenoord organiseert vanaf 2018 ook eigen evenementen, zoals het BitterBal, de wekelijkse BBB (borrelen met bier & bitterballen), workshops rond duurzaamheid, ondernemen en innoveren en andere interessante aangelegenheden.

Praktisch

Maurits Sabbestraat 123, 2800 Mechelen

Eetbar: maandag tot vrijdag: 11u - 22u

Co-werkplek: maandag tot zaterdag: 8u - 22u

Locatieverhuur: op aanvraag

www.wagenoord.be

(LP)

Wagenoord is een oude garage die werd omgedoopt tot nieuwe co-workplek. De voormalige Festraets garage in Mechelen-Noord werd op die manier gered van afbraak. In plaats van het pand te slopen, gaven enkele jonge ondernemers het een nieuwe bestemming. Sara Feskens (29), Thomas Van Roost (33), Jente De Wilde (26), Mattijs Nackaerts (27), Kevin Brondel (30) en Michael Bonne (32) stootten tijdens een zoektocht naar een geschikte kantoorruimte om te delen op het industriële pand. Dankzij hen kreeg het een make-over en doet het nu dienst als co-work space. Het doel van Wagenoord is om startende ondernemers, freelancers en eenmanszaken de ruimte bieden om aan co-creatie te doen. Je kunt werken in Wagenoord vanaf vijftien euro per dag. Wie meer geïnteresseerd is in een vaste werkplek kan er ook terecht. Van hard werken krijgt je natuurlijk honger. Wagenoord heeft daarom ook een eetbar geopend, waar je lekker kunt eten en gezellig kunt babbelen of zelfs netwerken. De eetbar is geopend tijdens de werkweek van 's middags tot 's avonds. Omdat de totale oppervlakte maar liefst 1500m2 bedraagt, is er ook ruimte voor events van alle slag. Wagenoord organiseert vanaf 2018 ook eigen evenementen, zoals het BitterBal, de wekelijkse BBB (borrelen met bier & bitterballen), workshops rond duurzaamheid, ondernemen en innoveren en andere interessante aangelegenheden. (LP)