Ben je een jonge meubelontwerper, ligt je hart bij illustreren of ben je een opkomend modetalent? De Invasie, het platform dat jonge designers promoot, organiseert na drie jaar buitenlandse omzwervingen opnieuw een evenement in eigen land. Antwerpen wordt in het voorjaar van 2016 het decor voor de ontdekkingsbeurs.

Een expositie zonder creatief talent is als een café zonder bier. Daarom gaat De Invasie op zoek naar jong geweld dat zijn of haar werk wil showen in Antwerpen. Het event biedt de 'strijders' de kans om hun werk aan het grote publiek te tonen. 'Onze laatste Belgische editie, in 2013, lokte meer dan 11.000 mensen. Het is onze ambitie om dat record dit jaar te breken', vertelt Bert Pieters, één van de oprichters van De Invasie. (AB)

Kandidaten kunnen zich op de website van De Invasie aanmelden.

Ben je een jonge meubelontwerper, ligt je hart bij illustreren of ben je een opkomend modetalent? De Invasie, het platform dat jonge designers promoot, organiseert na drie jaar buitenlandse omzwervingen opnieuw een evenement in eigen land. Antwerpen wordt in het voorjaar van 2016 het decor voor de ontdekkingsbeurs. Een expositie zonder creatief talent is als een café zonder bier. Daarom gaat De Invasie op zoek naar jong geweld dat zijn of haar werk wil showen in Antwerpen. Het event biedt de 'strijders' de kans om hun werk aan het grote publiek te tonen. 'Onze laatste Belgische editie, in 2013, lokte meer dan 11.000 mensen. Het is onze ambitie om dat record dit jaar te breken', vertelt Bert Pieters, één van de oprichters van De Invasie. (AB)Kandidaten kunnen zich op de website van De Invasie aanmelden.