Modeontwerper John Galliano heeft officieel ontkent dat hij docent zou worden aan de Central Saint Martins College of Arts and Design in Londen. Eerder deden geruchten de ronde dat de enfant terrible van de modewereld les zou geven aan de school.

De ontwerper bracht wel een bezoek aan de school, maar dat had enkel betrekking op een jaarlijks project waar hij bij betrokken is. Alle tweedejaars Bachelor Womenswear-studenten krijgen namelijk van Galliano een thema waar ze inspiratie uit moeten putten voor een nieuw ontwerp.

Dit jaar deden de schilderijen van Edward Hopper dienst als inspiratiebron. Na een strenge selectie kwam John de twaalf beste leerlingen van feedback op hun ontwerpen voorzien. (RDM)

Modeontwerper John Galliano heeft officieel ontkent dat hij docent zou worden aan de Central Saint Martins College of Arts and Design in Londen. Eerder deden geruchten de ronde dat de enfant terrible van de modewereld les zou geven aan de school. De ontwerper bracht wel een bezoek aan de school, maar dat had enkel betrekking op een jaarlijks project waar hij bij betrokken is. Alle tweedejaars Bachelor Womenswear-studenten krijgen namelijk van Galliano een thema waar ze inspiratie uit moeten putten voor een nieuw ontwerp. Dit jaar deden de schilderijen van Edward Hopper dienst als inspiratiebron. Na een strenge selectie kwam John de twaalf beste leerlingen van feedback op hun ontwerpen voorzien. (RDM)