Er zijn al verschillende mediabytes gewijd aan pijnlijke photoshopblubnders in reclamecampagnes. Toch wisten we ons in veel gevallen in de plaats van de graficus te kunnen verplaatsen. Wanneer je uren werkt om een buik de juiste gladde textuur en de perfecte zongebruinde teint te geven kan je al wel eens vergeten de navel er weer op te zetten. En ach, welk model heeft er tegenwoordig twee armen nodig om een merk te verkopen?

Bovenstaande advertentie van Joe's Jeans deed onze onderkin echter op onze spatietoets belanden. Zelfs de strenge mode-industrie is niet zo gek om te geloven dat een dijbeen met de omvang van een gemiddelde viandel een vrouwenlichaam kan dragen, laat staan een vrouwenlichaam op torenhoge stiletto's. Hoewel modellen vaker wat "slanker" worden gephotoshopt en sommige meisjes zich ook gewoon zodanig uithongeren dat de Liquifytool werkloos wordt, is deze vorm van magerzucht in geen geval toe te schrijven aan een gebrek aan suiker, tenzij dan bij de vormgever.

Wij vragen ons af wie deze foto goedkeurde voor publicatie,waarom de foto nog steeds op de website staat en hoe slap de koffie op de Joe's Jeans hoofdkwartieren wel niet is. (KS)

Er zijn al verschillende mediabytes gewijd aan pijnlijke photoshopblubnders in reclamecampagnes. Toch wisten we ons in veel gevallen in de plaats van de graficus te kunnen verplaatsen. Wanneer je uren werkt om een buik de juiste gladde textuur en de perfecte zongebruinde teint te geven kan je al wel eens vergeten de navel er weer op te zetten. En ach, welk model heeft er tegenwoordig twee armen nodig om een merk te verkopen? Bovenstaande advertentie van Joe's Jeans deed onze onderkin echter op onze spatietoets belanden. Zelfs de strenge mode-industrie is niet zo gek om te geloven dat een dijbeen met de omvang van een gemiddelde viandel een vrouwenlichaam kan dragen, laat staan een vrouwenlichaam op torenhoge stiletto's. Hoewel modellen vaker wat "slanker" worden gephotoshopt en sommige meisjes zich ook gewoon zodanig uithongeren dat de Liquifytool werkloos wordt, is deze vorm van magerzucht in geen geval toe te schrijven aan een gebrek aan suiker, tenzij dan bij de vormgever. Wij vragen ons af wie deze foto goedkeurde voor publicatie,waarom de foto nog steeds op de website staat en hoe slap de koffie op de Joe's Jeans hoofdkwartieren wel niet is. (KS)