Het ding viel ons al op tijdens de Pitti Uomo in Firenze, en begin deze maand verleidde het ook denimfans in Berlijn: de jeans machine van Closed.

Sinds het label zijn intrek heeft genomen in een voormalig tramdepot in Hamburg, gerenoveerd door architect Carsten Roth, zit het niet bepaald verlegen om hippe ideeÃ"n. Het nieuwste is deze jeansautomaat, die voor alle gemak slechts twee modellen (149 euro per stuk) bevat. In tegenstelling tot in de wasserette, hoeft u zelfs niet naar muntjes te zoeken, u betaalt gewoon met een kredietkaart. Wordt deze lente verwacht in de Antwerpse Closedzaak.

Wim Denolf

Closed, Nationalestraat 29, 2000 Antwerpen. Info: 03 213 27 20.

Het ding viel ons al op tijdens de Pitti Uomo in Firenze, en begin deze maand verleidde het ook denimfans in Berlijn: de jeans machine van Closed.Sinds het label zijn intrek heeft genomen in een voormalig tramdepot in Hamburg, gerenoveerd door architect Carsten Roth, zit het niet bepaald verlegen om hippe ideeÃ"n. Het nieuwste is deze jeansautomaat, die voor alle gemak slechts twee modellen (149 euro per stuk) bevat. In tegenstelling tot in de wasserette, hoeft u zelfs niet naar muntjes te zoeken, u betaalt gewoon met een kredietkaart. Wordt deze lente verwacht in de Antwerpse Closedzaak.Wim Denolf Closed, Nationalestraat 29, 2000 Antwerpen. Info: 03 213 27 20.