In de categorie Beauty mocht Sabine van Life is like a box of make-up de award mee naar huis nemen. Ze is make-up artist van beroep en je kan er dus prat op gaan dat zij op haar blog de beste inspiratie, tips en adresjes deelt met andere beautylovers.

Had je de prijs verwacht?

"Nee, helemaal niet. Mijn blog is heel persoonlijk en niet zo commercieel dus ik had niet gedacht dat ik zoveel mensen zou bereikt hebben. Ik vind het fantastisch dat mijn blog zoveel bereik heeft. Het is ook wel mogelijk dat mijn deelname aan het programma 'Shoot' er voor iets tussen zit, vooral omdat ik focus op body-image, een thema dat veel jonge vrouwen aanspreekt."

Wat vind je zelf van de evolutie in de Vlaamse blogosfeer?

"Ik vind het heel positief dat er zoveel blogs zijn, iedereen is vrij om zijn mening en kennis te delen en een blog is daarvoor een perfect medium. Het enige wat ik jammer vind is dat beginnende bloggers vaak heel hoge eisen stellen aan hun klanten. Ik mis in België ook soms wel mensen die de nodige kennis hebben van de blogosfeer en hoe het allemaal werkt. Zij zouden daar een kritische nood aan kunnen bieden. Daarom is dit initiatief ook heel goed, zo wordt het kaf van het koren gescheiden."

Wat vind je zelf het leukste aan bloggen?

"Ik kan er mijn ei kwijt. Ik ben heel extravert en een blog is een ideale uitlaatklep om ideeën en ervaringen te delen. Ik vind het fijn dat ik een groot bereik heb, maar het blijft voor mij een vorm van ontspanning. Ik wil geen druk op mijzelf zetten om bijvoorbeeld minstens drie keer per week iets te posten. Het moet leuk en spontaan blijven." (RDM)

In de categorie Beauty mocht Sabine van Life is like a box of make-up de award mee naar huis nemen. Ze is make-up artist van beroep en je kan er dus prat op gaan dat zij op haar blog de beste inspiratie, tips en adresjes deelt met andere beautylovers. Had je de prijs verwacht? "Nee, helemaal niet. Mijn blog is heel persoonlijk en niet zo commercieel dus ik had niet gedacht dat ik zoveel mensen zou bereikt hebben. Ik vind het fantastisch dat mijn blog zoveel bereik heeft. Het is ook wel mogelijk dat mijn deelname aan het programma 'Shoot' er voor iets tussen zit, vooral omdat ik focus op body-image, een thema dat veel jonge vrouwen aanspreekt." Wat vind je zelf van de evolutie in de Vlaamse blogosfeer? "Ik vind het heel positief dat er zoveel blogs zijn, iedereen is vrij om zijn mening en kennis te delen en een blog is daarvoor een perfect medium. Het enige wat ik jammer vind is dat beginnende bloggers vaak heel hoge eisen stellen aan hun klanten. Ik mis in België ook soms wel mensen die de nodige kennis hebben van de blogosfeer en hoe het allemaal werkt. Zij zouden daar een kritische nood aan kunnen bieden. Daarom is dit initiatief ook heel goed, zo wordt het kaf van het koren gescheiden." Wat vind je zelf het leukste aan bloggen? "Ik kan er mijn ei kwijt. Ik ben heel extravert en een blog is een ideale uitlaatklep om ideeën en ervaringen te delen. Ik vind het fijn dat ik een groot bereik heb, maar het blijft voor mij een vorm van ontspanning. Ik wil geen druk op mijzelf zetten om bijvoorbeeld minstens drie keer per week iets te posten. Het moet leuk en spontaan blijven." (RDM)