Wat betekent mode voor jullie? Marijs Vrancken: We werkend beide in de modesector en dus maakt mode sowieso al een heel groot deel van ons leven uit.
Patricia Goijens: Mode zit echt in ieder aspect van ons leven. We houden van mooie, goedgemaakte kleding en accessoires en houden daar altijd -al dan niet bewust- een oogje voor open. Wat niet wil zeggen dat we steeds van top tot teen fashion uitstralen - ik breng heus wel eens een dag door in trainingsbroek.
Marijs: Precies. Hoewel mode heel belangrijk voor ons is, is het geen molensteen die rond onze nek hangt. Een soort druk van "we moeten er altijd trendy uitzien", vergeet het.
Patricia: We dragen wat we mooi of interessant vinden
Marijs: En we hebben nog heel wat andere interesses ook, zo zijn we gék op reizen en op muziek.
Ja, maar zelfs die onderwerpen benaderen jullie op een fashion manier... Patricia: Ik denk dat dat bij ons gewoon een hele natuurlijke reflex is

Dagelijks worden er nieuwe modeblogs gecreëerd en het landschap breidt zich razendsnel uit. Wat vinden jullie daarvan? Patricia: Ik vind dat een hele goede evolutie. Het internet is echt bedoeld om iedereen met een stem of een idee een platform te bieden en dat maakt het modelandschap alleen maar interessanter en uitdagender.
Marijs: Daarnaast is het ook goed dat jonge meisjes ook geconfronteerd worden met mode los van al het high fashion gebeuren en de graatmagere modellen. Dat ze leren dat je creatief kan zijn met kleding en dat mode je helpt met een identiteit te vinden, ongeacht je afkomst of je maten.

Aangezien jullie met jullie neus in de fashion zitten: wat zijn dé trends voor deze zomer? Patricia en Marijs: (schreeuwend) "Neopreen! Pastel! Ripped denim! Statement jewelry en heel veel invloeden uit de sportwereld! Interessante verhoudingen tussen mannelijk en vrouwelijk, zoals maatpakken voor vrouwen!" (KS)

Wat betekent mode voor jullie? Marijs Vrancken: We werkend beide in de modesector en dus maakt mode sowieso al een heel groot deel van ons leven uit. Patricia Goijens: Mode zit echt in ieder aspect van ons leven. We houden van mooie, goedgemaakte kleding en accessoires en houden daar altijd -al dan niet bewust- een oogje voor open. Wat niet wil zeggen dat we steeds van top tot teen fashion uitstralen - ik breng heus wel eens een dag door in trainingsbroek. Marijs: Precies. Hoewel mode heel belangrijk voor ons is, is het geen molensteen die rond onze nek hangt. Een soort druk van "we moeten er altijd trendy uitzien", vergeet het. Patricia: We dragen wat we mooi of interessant vinden Marijs: En we hebben nog heel wat andere interesses ook, zo zijn we gék op reizen en op muziek. Ja, maar zelfs die onderwerpen benaderen jullie op een fashion manier... Patricia: Ik denk dat dat bij ons gewoon een hele natuurlijke reflex is Dagelijks worden er nieuwe modeblogs gecreëerd en het landschap breidt zich razendsnel uit. Wat vinden jullie daarvan? Patricia: Ik vind dat een hele goede evolutie. Het internet is echt bedoeld om iedereen met een stem of een idee een platform te bieden en dat maakt het modelandschap alleen maar interessanter en uitdagender. Marijs: Daarnaast is het ook goed dat jonge meisjes ook geconfronteerd worden met mode los van al het high fashion gebeuren en de graatmagere modellen. Dat ze leren dat je creatief kan zijn met kleding en dat mode je helpt met een identiteit te vinden, ongeacht je afkomst of je maten. Aangezien jullie met jullie neus in de fashion zitten: wat zijn dé trends voor deze zomer? Patricia en Marijs: (schreeuwend) "Neopreen! Pastel! Ripped denim! Statement jewelry en heel veel invloeden uit de sportwereld! Interessante verhoudingen tussen mannelijk en vrouwelijk, zoals maatpakken voor vrouwen!" (KS)