Niel is de ziel achter Tjoolaard, een reisblog die leest als een originele gids vol toffe tips met een gigantische knipoog. Hij werd gekozen als de beste Nederlandstalige reisblog.

Hoopte je op de overwinning?

"Nee, ik had het echt niet verwacht en had ook niks voorbereid, mijn verwijzing naar Miss België zegt genoeg denk ik."

Hoe ben je je blog gestart?

"Ik reis sowieso heel veel en ik schrijf graag. Die twee zaken kunnen combineren was dan ook een evidente keuze. Ik hou er bovendien van om verhalen te vertellen, wat ik ook probeer te doen op mijn blog. Ik wil niet enkel tips geven, maar echt entertainen."

Wat vindt je het leukste aan bloggen?

"Ik ga vaak alleen op reis en dan kan je je ervaringen moeilijker delen. Een blog is daar de ideale oplossing voor. Je kan verhalen delen en bent op die manier nooit echt alleen." (RDM)

Niel is de ziel achter Tjoolaard, een reisblog die leest als een originele gids vol toffe tips met een gigantische knipoog. Hij werd gekozen als de beste Nederlandstalige reisblog. Hoopte je op de overwinning? "Nee, ik had het echt niet verwacht en had ook niks voorbereid, mijn verwijzing naar Miss België zegt genoeg denk ik." Hoe ben je je blog gestart? "Ik reis sowieso heel veel en ik schrijf graag. Die twee zaken kunnen combineren was dan ook een evidente keuze. Ik hou er bovendien van om verhalen te vertellen, wat ik ook probeer te doen op mijn blog. Ik wil niet enkel tips geven, maar echt entertainen." Wat vindt je het leukste aan bloggen? "Ik ga vaak alleen op reis en dan kan je je ervaringen moeilijker delen. Een blog is daar de ideale oplossing voor. Je kan verhalen delen en bent op die manier nooit echt alleen." (RDM)