Proficiat! Hoe blij ben je? Had je het verwacht?


Wat betekent het winnen van de Weekend Blog Award voor jou?
Ouni: "Het is altijd aangenaam om erkenning te krijgen in je eigen land. Ik merk via de mailtjes die ik krijg dat mijn blog best veel respect krijgt in het buitenland - allicht omdat het muziekgenre waarover ik schrijf en fotografeer daar ook meer leeft, maar via deze award merk ik nu ook de Belgische appreciatie, en dat is toch een fijn pluspunt.
Wat is het geheim van het succes van jouw blog?
Ouni: "Op mijn blog kunnen lezers de weg volgen die ik moet afleggen om tot bij een ster te komen. Dat vallen en opstaan, en niet enkel de mooie kant van het verhaal tonen, is denk ik één van de sterke punten van mijn blog. De blog is heel begrijpelijk voor fans en mijn blog brengt hen ook een beetje dichter bij hun idool. Daarnaast breng ik bekende figuren in beeld en dat door een polaroid van hen te nemen. Een ander sterk punt van de blog is dat ik een muziekgenre in beeld breng, dat over het algemeen weinig aandacht krijgt." (LVR)

Ouni: "Nee, ik had echt niet verwacht dat ik zou winnen, eerlijk gezegd dacht ik dat Coffeeklatch de award voor de tweede keer mee naar huis zou mogen nemen omdat het een heel sterke blog is en er in sommige andere categorieën ook een herhaling van vorig jaar was. Maar natuurlijk ben ik heel blij met mijn overwinning. "

Proficiat! Hoe blij ben je? Had je het verwacht? Wat betekent het winnen van de Weekend Blog Award voor jou?Ouni: "Het is altijd aangenaam om erkenning te krijgen in je eigen land. Ik merk via de mailtjes die ik krijg dat mijn blog best veel respect krijgt in het buitenland - allicht omdat het muziekgenre waarover ik schrijf en fotografeer daar ook meer leeft, maar via deze award merk ik nu ook de Belgische appreciatie, en dat is toch een fijn pluspunt. Wat is het geheim van het succes van jouw blog? Ouni: "Op mijn blog kunnen lezers de weg volgen die ik moet afleggen om tot bij een ster te komen. Dat vallen en opstaan, en niet enkel de mooie kant van het verhaal tonen, is denk ik één van de sterke punten van mijn blog. De blog is heel begrijpelijk voor fans en mijn blog brengt hen ook een beetje dichter bij hun idool. Daarnaast breng ik bekende figuren in beeld en dat door een polaroid van hen te nemen. Een ander sterk punt van de blog is dat ik een muziekgenre in beeld breng, dat over het algemeen weinig aandacht krijgt." (LVR) Ouni: "Nee, ik had echt niet verwacht dat ik zou winnen, eerlijk gezegd dacht ik dat Coffeeklatch de award voor de tweede keer mee naar huis zou mogen nemen omdat het een heel sterke blog is en er in sommige andere categorieën ook een herhaling van vorig jaar was. Maar natuurlijk ben ik heel blij met mijn overwinning. "