Waarom kozen jullie ervoor om jullie liefde voor food online te delen, in plaats van in print? Barbara Serulus: Online kan je zoveel meer uitproberen en je mag het allemaal doen zoals je dat zelf wil. We zijn dan ook geen gewone receptenblog; we gaan op bezoek bij mensen, maken reportages, interviews... we willen alles wat we interessant vinden en dat over voedsel gaat met onze lezer delen.
Mayken Craenen: Op een blog ga je sneller nieuwe concepten uitproberen en kan je je ideëen zelf tot uitvoering brengen.
Jo Goyvaerts: Je bent online ook minder gebonden aan adverteerders of andere commerciële boeien. Wij houden nogal graag de vinger aan de pols van de voedingsindustrie en dat gaat nog altijd makkelijker op een blog dan in print.

Merken jullie iets van de foodie-hype die Vlaanderen de laatste twee jaar overspoelt? Barbara: We surfen zeker niet expres mee op die hype maar we merken wel dat mensen meer begaan zijn met voedsel
Jo: Mensen willen echt weten waar hun voedsel vandaag komt, ze durven vragen stellen en gaan al sneller kijken wat ze nu juist op hun bord zullen krijgen.
Mayken: Precies, en dan zijn ze bij ons echt wel aan het juiste adres. We zetten ook graag producten in de kijker in al hun puurheid, veel leerrijker dan daar een recept rond te bouwen lijkt ons.

Jullie zijn duidelijk echt bezig met wat jullie in jullie mond steken, maar wat is jullie culinaire guilty pleasure? Barbara en Jo: Frietjes!
Jo: Met een pintje en een curryworst speciaal met tomatenketchup
Barbara: Voor mij met andalouse
Mayken: Ik ga voor chocolade

www.alledagenhonger.be

(KS)

Waarom kozen jullie ervoor om jullie liefde voor food online te delen, in plaats van in print? Barbara Serulus: Online kan je zoveel meer uitproberen en je mag het allemaal doen zoals je dat zelf wil. We zijn dan ook geen gewone receptenblog; we gaan op bezoek bij mensen, maken reportages, interviews... we willen alles wat we interessant vinden en dat over voedsel gaat met onze lezer delen. Mayken Craenen: Op een blog ga je sneller nieuwe concepten uitproberen en kan je je ideëen zelf tot uitvoering brengen. Jo Goyvaerts: Je bent online ook minder gebonden aan adverteerders of andere commerciële boeien. Wij houden nogal graag de vinger aan de pols van de voedingsindustrie en dat gaat nog altijd makkelijker op een blog dan in print. Merken jullie iets van de foodie-hype die Vlaanderen de laatste twee jaar overspoelt? Barbara: We surfen zeker niet expres mee op die hype maar we merken wel dat mensen meer begaan zijn met voedsel Jo: Mensen willen echt weten waar hun voedsel vandaag komt, ze durven vragen stellen en gaan al sneller kijken wat ze nu juist op hun bord zullen krijgen. Mayken: Precies, en dan zijn ze bij ons echt wel aan het juiste adres. We zetten ook graag producten in de kijker in al hun puurheid, veel leerrijker dan daar een recept rond te bouwen lijkt ons. Jullie zijn duidelijk echt bezig met wat jullie in jullie mond steken, maar wat is jullie culinaire guilty pleasure? Barbara en Jo: Frietjes! Jo: Met een pintje en een curryworst speciaal met tomatenketchup Barbara: Voor mij met andalouse Mayken: Ik ga voor chocolade www.alledagenhonger.be(KS)