Astrid ging naar huis met de award voor de beste Personal blog. Ze is relatief nieuw in het bloglandschap maar ze heeft het er al flink laten donderen.

Wat was je eerste reactie toen je je naam hoorde?

"Ik had het echt niet verwacht, de andere namen gaan al zo lang mee en zijn echt grote spelers in de Belgische blogosfeer. Ik ben nog maar een jaar bezig. Ik heb heel mijn West-Vlaamse familie gemobiliseerd en het heeft duidelijk resultaten opgeleverd."

Hoe zie je zelf de blogosfeer evolueren?

"Ik vind het heel positief dat iedereen die een blog wilt starten dat kan, maar het is ook goed dat er kwaliteitscriteria zijn. Er is controle nodig zodat je zelf als blogger ook gemotiveerd blijft en een streefdoel hebt om naartoe te werken."

Hoe ben je gestart met je blog?

"Het is eigenlijk begonnen met de wijvenweek, ik heb daar aan meegedaan en mijn vriend heeft me aangemoedigd om verder te doen. Het is een uitlaatklep en iets heel anders dan wat ik op mijn werk doe." (RDM)

Astrid ging naar huis met de award voor de beste Personal blog. Ze is relatief nieuw in het bloglandschap maar ze heeft het er al flink laten donderen. Wat was je eerste reactie toen je je naam hoorde? "Ik had het echt niet verwacht, de andere namen gaan al zo lang mee en zijn echt grote spelers in de Belgische blogosfeer. Ik ben nog maar een jaar bezig. Ik heb heel mijn West-Vlaamse familie gemobiliseerd en het heeft duidelijk resultaten opgeleverd." Hoe zie je zelf de blogosfeer evolueren? "Ik vind het heel positief dat iedereen die een blog wilt starten dat kan, maar het is ook goed dat er kwaliteitscriteria zijn. Er is controle nodig zodat je zelf als blogger ook gemotiveerd blijft en een streefdoel hebt om naartoe te werken." Hoe ben je gestart met je blog? "Het is eigenlijk begonnen met de wijvenweek, ik heb daar aan meegedaan en mijn vriend heeft me aangemoedigd om verder te doen. Het is een uitlaatklep en iets heel anders dan wat ik op mijn werk doe." (RDM)