Tijdens de soldenperiode opent ING België de "ING Orange Store" in het centrum van Antwerpen. In deze tijdelijke winkel staat alles in het teken van 'sparen'. Er worden uitsluitend oranje voorwerpen gepresenteerd die de bezoekers van de pop-up store kunnen winnen door deel te nemen aan een spel over het uitgeven en sparen van geld. Met dit initiatief wil ING België sparen op een ludieke manier in beeld brengen.

ING België opent de pop-up store "ING Orange Store" waarin 'sparen' centraal staat. In de winkel wordt een collectie van uitsluitend oranje voorwerpen gepresenteerd aan de bezoekers. Je kan er kledij, gadgets en decoratieobjecten terugvinden. Deze collectie werd samengesteld door stylistes van Flair, die het land doorkruisten om de mooiste oranje voorwerpen op de kop te tikken. De geselecteerde artikels zijn afkomstig van enerzijds merken als H&M, Urban Outfitters en Zara en anderzijds van designlabels zoals Marc Jacobs, Chanel en Michael Kors.

De oranje objecten worden niet te koop aangeboden, maar je kan ze wel winnen. Je kan zowel deelnemen aan de wedstrijd in de pop-up store of via de Facebook-applicatie. De bezoeker ziet hoeveel Laura (een fictief personage) elk maand spaart. Vervolgens schat de deelnemer de waarde in van het oranje object dat hij of zij graag zou winnen en berekent hoelang Laura moet sparen om dit artikel te kunnen kopen. Het beraamde bedrag kan de deelnemer ingeven in een van de terminals in de winkel. (LVR)

De ING Orange Store is nog geopend tot en met 31 juli. Adres: Wiegstraat 11, 2000 Antwerpen.

Tijdens de soldenperiode opent ING België de "ING Orange Store" in het centrum van Antwerpen. In deze tijdelijke winkel staat alles in het teken van 'sparen'. Er worden uitsluitend oranje voorwerpen gepresenteerd die de bezoekers van de pop-up store kunnen winnen door deel te nemen aan een spel over het uitgeven en sparen van geld. Met dit initiatief wil ING België sparen op een ludieke manier in beeld brengen. ING België opent de pop-up store "ING Orange Store" waarin 'sparen' centraal staat. In de winkel wordt een collectie van uitsluitend oranje voorwerpen gepresenteerd aan de bezoekers. Je kan er kledij, gadgets en decoratieobjecten terugvinden. Deze collectie werd samengesteld door stylistes van Flair, die het land doorkruisten om de mooiste oranje voorwerpen op de kop te tikken. De geselecteerde artikels zijn afkomstig van enerzijds merken als H&M, Urban Outfitters en Zara en anderzijds van designlabels zoals Marc Jacobs, Chanel en Michael Kors. De oranje objecten worden niet te koop aangeboden, maar je kan ze wel winnen. Je kan zowel deelnemen aan de wedstrijd in de pop-up store of via de Facebook-applicatie. De bezoeker ziet hoeveel Laura (een fictief personage) elk maand spaart. Vervolgens schat de deelnemer de waarde in van het oranje object dat hij of zij graag zou winnen en berekent hoelang Laura moet sparen om dit artikel te kunnen kopen. Het beraamde bedrag kan de deelnemer ingeven in een van de terminals in de winkel. (LVR)