Boek 'Handsome men in tears', -
Boek 'Handsome men in tears' © -

Het bedrijf is een idee van Hiroki Terai. De man is niet aan zijn proefstuk toe op het vlak van waterwerken. Hij startte twee jaar geleden een groepstherapie om te leren huilen én hij publiceerde het boek 'Handsome men in tears'. Volgens Terai is er een hoge nood aan zijn nieuwe idee. Hij is van oordeel dat vrouwen die onder hoge druk leven en werken in een door mannen gedomineerde wereld, soms nood hebben om iets 'typisch vrouwelijk' te doen als huilen. Een vreemd idee, niet? Het inhuren van mannen om tranen te laten over het feit dat je in een door mannen gedomineerde omgeving werkt.

Maar Terai is helemaal overtuigd van zijn nieuwste service. Japanse vrouwen die een slechte dag op het werk achter de rug hebben, kunnen een knappe man 'bestellen'. Tot op vandaag zijn er zes mannen die hun troostdiensten aanbieden. Samen met de man kunnen de vrouwen naar 'bleitfilms' kijken om in de sfeer te komen. Van zodra de hemelsluizen opengaan, doen de mannen hun werk. De zakdoekjes zullen in veelvoud aangeboden worden. Kostprijs van deze vreemde service? Iets meer dan 50 euro. (AB)

Het bedrijf is een idee van Hiroki Terai. De man is niet aan zijn proefstuk toe op het vlak van waterwerken. Hij startte twee jaar geleden een groepstherapie om te leren huilen én hij publiceerde het boek 'Handsome men in tears'. Volgens Terai is er een hoge nood aan zijn nieuwe idee. Hij is van oordeel dat vrouwen die onder hoge druk leven en werken in een door mannen gedomineerde wereld, soms nood hebben om iets 'typisch vrouwelijk' te doen als huilen. Een vreemd idee, niet? Het inhuren van mannen om tranen te laten over het feit dat je in een door mannen gedomineerde omgeving werkt.Maar Terai is helemaal overtuigd van zijn nieuwste service. Japanse vrouwen die een slechte dag op het werk achter de rug hebben, kunnen een knappe man 'bestellen'. Tot op vandaag zijn er zes mannen die hun troostdiensten aanbieden. Samen met de man kunnen de vrouwen naar 'bleitfilms' kijken om in de sfeer te komen. Van zodra de hemelsluizen opengaan, doen de mannen hun werk. De zakdoekjes zullen in veelvoud aangeboden worden. Kostprijs van deze vreemde service? Iets meer dan 50 euro. (AB)