Wil u graag een keer in de schoenen staan van een Bekende Vlaming? Als u mee biedt op de veiling van schoenenmerk Torfs, dan lukt het misschien wel. Van 15 tot 25 oktober veilt Torfs zestig paar schoenen van van BV's. De opbrengst gaat integraal naar de ngo Cunina, die het zal gebruiken voor een klein huizendorp in het Zuid-Afrikaans Eshowe.

Gaan onder de hamer: bruine zomerschoenen van Eline De Munck, rode sportschoenen van Peter Van de Veire, zwarte motorboots van Panamarenko, witte baskets van Tom Barman en Regi Penxten, bruine, lederen boots van Tom Van Dyck, gouden pumps van Katja Retsin en sandaaltjes van Tess Goossens. Ook Luc Appermont, Tom Boonen, Herman Brusselmans, Jelle Cleymans, Axel Daeseleire, Sabine De Vos, Axl Peleman, Siska Schoeters, Marc Uytterhoeven, Roos Van Acker, Roel Vanderstukken, Zohra en nog vele anderen schonken hun schoenen voor deze actie.

"Het doel van de veiling op eBay is zo veel mogelijk geld in te zamelen om Cunina een extra duwtje in de rug te geven. Wij hopen ook dat de medewerking van de vele BV's onze klanten inspireert zich zelf in te zetten voor het goede doel", zegt een enthousiaste Wouter Torfs.

Het bedrijf wil al zijn klanten aanmoedigen om nog tot 18 oktober zelf oude schoenen binnen te brengen in een van de Torfs-filialen. Hierdoor komen de schoenen niet op de afvalberg terecht. Ze worden verkocht en ook de opbrengst daarvan gaat naar Cunina, dat overal ter wereld onderwijsprojecten steunt en Sabine De Vos & Luc Appermont als ambassadeurs heeft.

Ann Heylens.

Om te bieden: http://myworld.benl.ebay.be/bekende_schoenen/

Wil u graag een keer in de schoenen staan van een Bekende Vlaming? Als u mee biedt op de veiling van schoenenmerk Torfs, dan lukt het misschien wel. Van 15 tot 25 oktober veilt Torfs zestig paar schoenen van van BV's. De opbrengst gaat integraal naar de ngo Cunina, die het zal gebruiken voor een klein huizendorp in het Zuid-Afrikaans Eshowe. Gaan onder de hamer: bruine zomerschoenen van Eline De Munck, rode sportschoenen van Peter Van de Veire, zwarte motorboots van Panamarenko, witte baskets van Tom Barman en Regi Penxten, bruine, lederen boots van Tom Van Dyck, gouden pumps van Katja Retsin en sandaaltjes van Tess Goossens. Ook Luc Appermont, Tom Boonen, Herman Brusselmans, Jelle Cleymans, Axel Daeseleire, Sabine De Vos, Axl Peleman, Siska Schoeters, Marc Uytterhoeven, Roos Van Acker, Roel Vanderstukken, Zohra en nog vele anderen schonken hun schoenen voor deze actie. "Het doel van de veiling op eBay is zo veel mogelijk geld in te zamelen om Cunina een extra duwtje in de rug te geven. Wij hopen ook dat de medewerking van de vele BV's onze klanten inspireert zich zelf in te zetten voor het goede doel", zegt een enthousiaste Wouter Torfs. Het bedrijf wil al zijn klanten aanmoedigen om nog tot 18 oktober zelf oude schoenen binnen te brengen in een van de Torfs-filialen. Hierdoor komen de schoenen niet op de afvalberg terecht. Ze worden verkocht en ook de opbrengst daarvan gaat naar Cunina, dat overal ter wereld onderwijsprojecten steunt en Sabine De Vos & Luc Appermont als ambassadeurs heeft. Ann Heylens. Om te bieden: http://myworld.benl.ebay.be/bekende_schoenen/