Wanneer een product zo iconisch wordt dat de merknaam plots een paraplu wordt voor de hele productgroep, dan weet je dat je goud in handen hebt. Voor de verjaardag van de klassieke M10 balpen stak BIC zijn oudste kind in een goud- of zilverkleurig jasje, dat je kan ontdekken in de BIC pop-up store in Antwerpen, waar ook andere BIC-producten (al dan niet in limited edition) verkocht zullen worden.

Wie zich een product in deze winkel wil aanschaffen hoeft de portefeuille alvast niet bovenhalen: BIC neemt enkel zelfgetekend geld aan en biedt potentiële klanten daarom strookjes papier, balpennen, kleurpotloden en stiften aan om het creatiefste in zichzelf boven te halen.

De pop-up store is gevestigd in de Kloosterstraat 22 in Antwerpen, van 3 december tot 11 december.

Wanneer een product zo iconisch wordt dat de merknaam plots een paraplu wordt voor de hele productgroep, dan weet je dat je goud in handen hebt. Voor de verjaardag van de klassieke M10 balpen stak BIC zijn oudste kind in een goud- of zilverkleurig jasje, dat je kan ontdekken in de BIC pop-up store in Antwerpen, waar ook andere BIC-producten (al dan niet in limited edition) verkocht zullen worden. Wie zich een product in deze winkel wil aanschaffen hoeft de portefeuille alvast niet bovenhalen: BIC neemt enkel zelfgetekend geld aan en biedt potentiële klanten daarom strookjes papier, balpennen, kleurpotloden en stiften aan om het creatiefste in zichzelf boven te halen. De pop-up store is gevestigd in de Kloosterstraat 22 in Antwerpen, van 3 december tot 11 december.