De Just Not Sports podcast vroeg enkele nietsvermoedende mannen om een reeks tweets voor te lezen aan Sarah Spain, een columniste en radiopresentatrice en Julie DiCaro, een nieuwsanker. Beide vrouwen berichten over sport.

De vrouwen werden op voorhand op de hoogte gesteld van de choquerende inhoud van de tweets, maar de mannen waren zich van geen kwaad bewust. Hoe groffer de tweets, hoe moeilijker het werd om de beledigende 140 tekens over hun lippen te krijgen. Sommige sportfanaten tonen zich online als ware hooligans en sturen de ene na de andere belediging het wereldwijde web in.

De campagne wil hiermee aantonen dat een gemene tweet meer is dan een achteloze verzameling tekens. Online pestgedrag wordt nog te vaak lacherig genegeerd, terwijl het de mensen aan wie het gericht is wel degelijk hard kan kwetsen.

Dit is waarom we geen vrouwen aannemen, tenzij we iemand nodig hebben om ons te pijpen of ons eten klaar te maken.

Sommige tweets zijn bovendien een bedreiging aan het adres van de dames. Zo vindt een Twittergebruiker dat DiCaro het verdiend om doodgeslagen te worden met een hockeystick en zegt een andere dat hij/zij hoopt dat ze opnieuw verkracht wordt. Andere opvallende tweets: 'Ik hoop dat je vriend je slaat', 'Je bent een arrogante trut', 'Dit is waarom we geen vrouwen aannemen tenzij we iemand nodig hebben om ons te pijpen of ons eten klaar te maken.'

De video besluit met de volgende woorden: 'Wij konden het niet in hun gezicht zeggen, dus laten we het ook niet typen.'

(LP)

De Just Not Sports podcast vroeg enkele nietsvermoedende mannen om een reeks tweets voor te lezen aan Sarah Spain, een columniste en radiopresentatrice en Julie DiCaro, een nieuwsanker. Beide vrouwen berichten over sport. De vrouwen werden op voorhand op de hoogte gesteld van de choquerende inhoud van de tweets, maar de mannen waren zich van geen kwaad bewust. Hoe groffer de tweets, hoe moeilijker het werd om de beledigende 140 tekens over hun lippen te krijgen. Sommige sportfanaten tonen zich online als ware hooligans en sturen de ene na de andere belediging het wereldwijde web in. De campagne wil hiermee aantonen dat een gemene tweet meer is dan een achteloze verzameling tekens. Online pestgedrag wordt nog te vaak lacherig genegeerd, terwijl het de mensen aan wie het gericht is wel degelijk hard kan kwetsen. Sommige tweets zijn bovendien een bedreiging aan het adres van de dames. Zo vindt een Twittergebruiker dat DiCaro het verdiend om doodgeslagen te worden met een hockeystick en zegt een andere dat hij/zij hoopt dat ze opnieuw verkracht wordt. Andere opvallende tweets: 'Ik hoop dat je vriend je slaat', 'Je bent een arrogante trut', 'Dit is waarom we geen vrouwen aannemen tenzij we iemand nodig hebben om ons te pijpen of ons eten klaar te maken.' De video besluit met de volgende woorden: 'Wij konden het niet in hun gezicht zeggen, dus laten we het ook niet typen.' (LP)