I Do I Do: trouwbeurs met de nadruk op Belgische merken en een persoonlijke aanpak

04/10/16 om 13:59 - Bijgewerkt om 14:05

De moderne trouwbeurs I Do I Do palmt ook dit jaar opnieuw het Zuiderpershuis in op zondag 23 oktober. Vooral Belgische merken komen aan bod, met een focus op lokaal, duurzaam, bio en fairtrade.

Tortelduifjes met trouwplannen kunnen op 23 oktober terecht in Antwerpen voor I do I do, een originele trouwbeurs: live-muziek, trouwfeesten in Ibiza, koperkleurige trouwjurken, rendiervellen, retro lichtletters, creatieve cateraars, originele trouwringen en nog veel meer. Meer dan vijftig Belgische merken (o.a. Café Costume, Mia & Moi, LN Knits) komen aan bod. De hashtag #iktrouwbelgisch zegt het al, de nadruk van de beurs ligt op Belgische merken en bedrijven.

Organisatoren Eva Crauwels (Mia & Moi) en Katrien Van den Bleeken (Bazaar Bicyclette, MARTA): 'Dit jaar willen we de Belgische ontwerpers en creatievelingen nog meer in de verf zetten. I Do I Do kiest resoluut voor Belgische kwaliteitsmerken.' De vijftig standhouders zijn een mix van Belgische bekende namen en aanstormende lokale talenten, met de nadruk op duurzaamheid.

Ontdek hier alvast enkele standhouders:

- Degroote bloemen: Deze bloemist werkt met een eerlijk, seizoensgebonden aanbod.

- Organic Concept: Duurzame, handgemaakte tenten in zeildoek.

- Kringwinkel: Vintage stoeltjes, Chesterfield, barokke spiegels... Bij de Kringmaker kan je schatten uitlenen voor je trouwfeest. Zo zie je maar dat je orignele aankleding niet duur hoeft te zijn.

- LN Knits: Luxueuze sjaals van alpacawol om de herfst- of winterbruid warm te houden. 100% fair fashion.

- Loes & Krikke: Slow food catering, enkel seizoens- en lokaalgebonden ingrediënten.

- Fruges: Biologische frozen yoghurt in alle smaken en andere lekkernijen.

- Boudewijn bar: Mobiele wijncaravan met heerlijke natuurwijnen van Roeland Fort Wijnen, ook geschonken in toprestaurants In de Wulf en De Veranda

Praktisch

23 oktober 2016, 10-18uZuiderpershuis, Waalse kaai 14, 2000 Antwerpen

10 euro ticket in VVK, 12,50 euro aan de kassa

Zo ging het er vorig jaar aan toe: video.

Onze partners