Honest, het biodrankje op basis van kruidenthee, stelt deze zomer gedurende drie weekends de Honest Summer Market voor. Op drie locaties in Gent, Antwerpen en Luik organiseert het merk samen met haar ambassadeurs een zomermarkt met een tiental 'eerlijke' ondernemers. Het concept van de markt focust op lokale, artisanale en/of ecologische producten van opkomend talent. Het aanbod varieert van mode langs food tot design.

In Gent mag Eva Mouton de spits afbijten tijdens het eerste weekend van juli. Noémie Wolfs volgt haar op in Antwerpen op 8 en 9 juli en Luik sluit af met Charlotte Maquet op 26 en 27 augustus.

In Gent doen onder meer Madam Bakster en Wonky Spreads mee, in Antwerpen kan je onder andere Ophelia Lingerie en Tartelies vinden en in Luik treden Made and More en Wattitude alvast aan. (LP)

Honest, het biodrankje op basis van kruidenthee, stelt deze zomer gedurende drie weekends de Honest Summer Market voor. Op drie locaties in Gent, Antwerpen en Luik organiseert het merk samen met haar ambassadeurs een zomermarkt met een tiental 'eerlijke' ondernemers. Het concept van de markt focust op lokale, artisanale en/of ecologische producten van opkomend talent. Het aanbod varieert van mode langs food tot design.In Gent mag Eva Mouton de spits afbijten tijdens het eerste weekend van juli. Noémie Wolfs volgt haar op in Antwerpen op 8 en 9 juli en Luik sluit af met Charlotte Maquet op 26 en 27 augustus. In Gent doen onder meer Madam Bakster en Wonky Spreads mee, in Antwerpen kan je onder andere Ophelia Lingerie en Tartelies vinden en in Luik treden Made and More en Wattitude alvast aan. (LP)