Dankzij Walter Van Beirendonck kunt u milieubewust én hip uw boodschappen doen. De Antwerpse modeontwerper creÃ"erde voor de actie 'Met Belgerinkel naar de Winkel' een unieke fluo fietstas. Wie tijdens de actieperiode van 16 mei tot 20 juni met de fiets gaat shoppen, kan in de deelnemende winkels zegels sparen om de tas te bemachtigen.

Van Beirendonck inspireerde zich voor de fietstas op zijn eigen collectie 'Glow'. De tas heeft een felle groene kleur en krijgt de slogan 'Smile+Bike' mee. De originele fietstas scoort twee keer op het vlak van milieuvriendelijkheid. U fietst én u kunt de boodschappen in de tas stoppen zonder dat u een wegwerptas nodig heeft. De fietstas heeft een schouderriem, zodat u hem mee de winkel in kunt nemen. De ontwerper neemt zelf ook graag de fiets, hij wordt er vrolijk van, zo zegt hij.

Annelien Boens

Dankzij Walter Van Beirendonck kunt u milieubewust én hip uw boodschappen doen. De Antwerpse modeontwerper creÃ"erde voor de actie 'Met Belgerinkel naar de Winkel' een unieke fluo fietstas. Wie tijdens de actieperiode van 16 mei tot 20 juni met de fiets gaat shoppen, kan in de deelnemende winkels zegels sparen om de tas te bemachtigen. Van Beirendonck inspireerde zich voor de fietstas op zijn eigen collectie 'Glow'. De tas heeft een felle groene kleur en krijgt de slogan 'Smile+Bike' mee. De originele fietstas scoort twee keer op het vlak van milieuvriendelijkheid. U fietst én u kunt de boodschappen in de tas stoppen zonder dat u een wegwerptas nodig heeft. De fietstas heeft een schouderriem, zodat u hem mee de winkel in kunt nemen. De ontwerper neemt zelf ook graag de fiets, hij wordt er vrolijk van, zo zegt hij.Annelien Boens