Bij het winkelen ergeren we ons het meest aan arrogant of onbeleefd personeel. Dat blijkt uit een nieuw Brits onderzoek. Dat schrijft de Daily Mail.

In Groot-Brittannië werd rondvraag gedaan, bij zo'n 1500 personen, door NetVoucherCoder.Uk naar de grootste frustraties of ergernissen tijdens het shoppen. Uit dit onderzoek blijkt dat 25 procent van de ondervraagden zich het meest stoort aan arrogant en weinig behulpzaam personeel. Op de tweede plaats staan mensen die voorsteken bij het aanschuiven aan de kassa.

Slordige presentatie

15 procent van de respondenten van de rondvraag ergeren zich ook aan slordig gepresenteerde kledij, waardoor ze lang moeten zoeken naar de juiste maat of er gewoon de verkeerde maat uitpakken. Vooral tijdens de solden worden mensen lastig wanneer ze in de hopen moeten graaien naar de juiste maat. Daarnaast vinden ze het ook vervelend dat, eenmaal in het pashokje, kleding in de goede maat toch niet blijkt te passen.

Slenteren

Daarnaast zijn er nog enkele kleine zaken waar de 'shoppers' zich aan durven storen. Voorbeelden hiervan zijn kapotte kleding in de rekken, een tekort aan personeel, traag lopende mensen in winkelstraten en te luide muziek in winkels. (LVR)

Bij het winkelen ergeren we ons het meest aan arrogant of onbeleefd personeel. Dat blijkt uit een nieuw Brits onderzoek. Dat schrijft de Daily Mail. In Groot-Brittannië werd rondvraag gedaan, bij zo'n 1500 personen, door NetVoucherCoder.Uk naar de grootste frustraties of ergernissen tijdens het shoppen. Uit dit onderzoek blijkt dat 25 procent van de ondervraagden zich het meest stoort aan arrogant en weinig behulpzaam personeel. Op de tweede plaats staan mensen die voorsteken bij het aanschuiven aan de kassa.Slordige presentatie 15 procent van de respondenten van de rondvraag ergeren zich ook aan slordig gepresenteerde kledij, waardoor ze lang moeten zoeken naar de juiste maat of er gewoon de verkeerde maat uitpakken. Vooral tijdens de solden worden mensen lastig wanneer ze in de hopen moeten graaien naar de juiste maat. Daarnaast vinden ze het ook vervelend dat, eenmaal in het pashokje, kleding in de goede maat toch niet blijkt te passen. Slenteren Daarnaast zijn er nog enkele kleine zaken waar de 'shoppers' zich aan durven storen. Voorbeelden hiervan zijn kapotte kleding in de rekken, een tekort aan personeel, traag lopende mensen in winkelstraten en te luide muziek in winkels. (LVR)