25600 euro - dat is het bedrag dat een roze cabrio van Helmut Lotti de afgelopen opleverde voor Music For Life. Andere veilingen voor de liefdadigheidsactie van Studio Brussel kennen volgens de eerste berichten eveneens groot succes. Zo bracht een restaurantconcert van Milow 535 à 650 euro per tafel op, terwijl de aftrap van RSCA - Club Brugge net geen 12000 euro in het laatje bracht.

De verzoekplatenmarathon voor de slachtoffers van malaria ging afgelopen vrijdag van start. Prins Laurent trok in hoogsteigen persoon naar het Woodrow Wilson-plein in Gent om de uitzending op gang te trekken. Hij deed dat met de hit Viva la Vida van Coldplay, een persoonlijke favoriet van de prins.

De drie Music For Life-presentatoren, Siska Schoeters, Sofie Lemaire en Sam De Bruyn verblijven nog tot kerstavond in hun glazen huis. Tot dan kunt u op eBay ook een bod uitbrengen op de verschillende veilingen die voor Music For Life op touw werden gezet.

Uit de mediawereld nemen onder meer De Standaard, de VRT-nieuwsdienst en Sport/Voetbalmagazine deel aan de veilingen. Ook Knack Weekend sloot zich afgelopen vrijdag aan bij de actie: het mode- en lifestyleblad veilt vier modepagina's voor het goede doel. Zowel individuele bieders, vriendenclubs, bedrijven als modellenbureau's kunnen tot woensdagavond 18u een bod uitbrengen.

Bekijk het overzicht van de verschillende veilingen
Klik hier om zelf een bod uit te brengen op de modereportage van Knack Weekend.

Wim Denolf

25600 euro - dat is het bedrag dat een roze cabrio van Helmut Lotti de afgelopen opleverde voor Music For Life. Andere veilingen voor de liefdadigheidsactie van Studio Brussel kennen volgens de eerste berichten eveneens groot succes. Zo bracht een restaurantconcert van Milow 535 à 650 euro per tafel op, terwijl de aftrap van RSCA - Club Brugge net geen 12000 euro in het laatje bracht. De verzoekplatenmarathon voor de slachtoffers van malaria ging afgelopen vrijdag van start. Prins Laurent trok in hoogsteigen persoon naar het Woodrow Wilson-plein in Gent om de uitzending op gang te trekken. Hij deed dat met de hit Viva la Vida van Coldplay, een persoonlijke favoriet van de prins. De drie Music For Life-presentatoren, Siska Schoeters, Sofie Lemaire en Sam De Bruyn verblijven nog tot kerstavond in hun glazen huis. Tot dan kunt u op eBay ook een bod uitbrengen op de verschillende veilingen die voor Music For Life op touw werden gezet. Uit de mediawereld nemen onder meer De Standaard, de VRT-nieuwsdienst en Sport/Voetbalmagazine deel aan de veilingen. Ook Knack Weekend sloot zich afgelopen vrijdag aan bij de actie: het mode- en lifestyleblad veilt vier modepagina's voor het goede doel. Zowel individuele bieders, vriendenclubs, bedrijven als modellenbureau's kunnen tot woensdagavond 18u een bod uitbrengen. Bekijk het overzicht van de verschillende veilingen Klik hier om zelf een bod uit te brengen op de modereportage van Knack Weekend. Wim Denolf