Het milieuvriendelijke stulpje van de acteur wordt geveild bij Christie's.

Een huis dat te koop is via een veilinghuis: het gebeurt niet elke dag. Het stulpje van Dallas-acteur Larry Hagman, die wereldberoemd werd als olietycoon J.R. Ewing, is dan ook niet zomaar een huis. Zelf doopte hij het zelfs Heaven. Al heeft die hemel wel zijn prijs: 11 miljoen dollar.

Bijzonder is ook de installatie met zonnepanelen. Daardoor slaagde Hagman er in om zijn energierekening van 37.000 tot een schamele 13 dollar per jaar terug te brengen. De installatie zonnepanelen behoort dan ook tot de grootste van de Verenigde Staten.

Adembenemend

Daarnaast krijgt u voor de 11 miljoen dollar zo'n 18.000 vierkante meter grond, 200 citrus- en avocadobomen, een helikopterlandplaats en een zwembad, dat ook met zonne-energie verwarmd wordt.

En Heaven beschikt ook over een ruime living: hij deed al dienst voor feestjes met meer dan tweehonderd gasten. Tot slot bieden heel wat kamers, zoals de master bedroom, een adembenemend zicht op zowel de bergen als de zee rondom het Californische Ojai.

Elien Haentjens

Het milieuvriendelijke stulpje van de acteur wordt geveild bij Christie's. Een huis dat te koop is via een veilinghuis: het gebeurt niet elke dag. Het stulpje van Dallas-acteur Larry Hagman, die wereldberoemd werd als olietycoon J.R. Ewing, is dan ook niet zomaar een huis. Zelf doopte hij het zelfs Heaven. Al heeft die hemel wel zijn prijs: 11 miljoen dollar. Bijzonder is ook de installatie met zonnepanelen. Daardoor slaagde Hagman er in om zijn energierekening van 37.000 tot een schamele 13 dollar per jaar terug te brengen. De installatie zonnepanelen behoort dan ook tot de grootste van de Verenigde Staten. Adembenemend Daarnaast krijgt u voor de 11 miljoen dollar zo'n 18.000 vierkante meter grond, 200 citrus- en avocadobomen, een helikopterlandplaats en een zwembad, dat ook met zonne-energie verwarmd wordt. En Heaven beschikt ook over een ruime living: hij deed al dienst voor feestjes met meer dan tweehonderd gasten. Tot slot bieden heel wat kamers, zoals de master bedroom, een adembenemend zicht op zowel de bergen als de zee rondom het Californische Ojai. Elien Haentjens