De leden van About-Face, een organisatie die zich inzet voor het promoten van een positief lichaamsbeeld , wilden de boodschap uitsturen dat je niet superslank en gebruind moet zijn (zoals een Victoria's Secret model) om er aantrekkelijk uit te zien.

Ze stripten tot hun ondergoed en voerden actie voor de Victoria's Secret winkel in San Francisco terwijl ze borden heen en weer zwaaiden waarop te lezen stond 'I pledge to love my body'. De actie, die voornamelijk via social media geregeld werd, werd 'Operation Real Bodies Real Love: About-Face Action of Body Acceptance and Self-Love' genoemd.

De actievoerders lieten voorbijgangers een 'body pledge' ondertekenen waarmee ze beloofden meer van hun lichaam te houden. Daarnaast was er ook een petitie voor meer realistische lichamen in marketingcampagnes. (KS)

De leden van About-Face, een organisatie die zich inzet voor het promoten van een positief lichaamsbeeld , wilden de boodschap uitsturen dat je niet superslank en gebruind moet zijn (zoals een Victoria's Secret model) om er aantrekkelijk uit te zien. Ze stripten tot hun ondergoed en voerden actie voor de Victoria's Secret winkel in San Francisco terwijl ze borden heen en weer zwaaiden waarop te lezen stond 'I pledge to love my body'. De actie, die voornamelijk via social media geregeld werd, werd 'Operation Real Bodies Real Love: About-Face Action of Body Acceptance and Self-Love' genoemd. De actievoerders lieten voorbijgangers een 'body pledge' ondertekenen waarmee ze beloofden meer van hun lichaam te houden. Daarnaast was er ook een petitie voor meer realistische lichamen in marketingcampagnes. (KS)