Gaetano -Guy- Mascolo, medestichter van de beroemde, hippe Britse kappersketen Toni & Guy, is woensdag overleden.

Het bedrijf meldde woensdagavond aan zijn medewerkers dat de 65-jarige Mascolo ten val kwam in zijn huis in Dallas en overleed op weg naar het ziekenhuis.

Mascolo richtte het bedrijf dertig jaar geleden op samen met zijn broer Toni. Intussen heeft de keten 250 kapsalons over de hele wereld en zijn de namen van de broers een begrip geworden. Toni leidt tot op vandaag de Britse zaken. Guy stond in voor het beheer in de VS. Toni& Guy maakte vooral naam dankzij de doorgedreven opleiding van zijn kappers.

Ann Heylens.

Gaetano -Guy- Mascolo, medestichter van de beroemde, hippe Britse kappersketen Toni & Guy, is woensdag overleden. Het bedrijf meldde woensdagavond aan zijn medewerkers dat de 65-jarige Mascolo ten val kwam in zijn huis in Dallas en overleed op weg naar het ziekenhuis.Mascolo richtte het bedrijf dertig jaar geleden op samen met zijn broer Toni. Intussen heeft de keten 250 kapsalons over de hele wereld en zijn de namen van de broers een begrip geworden. Toni leidt tot op vandaag de Britse zaken. Guy stond in voor het beheer in de VS. Toni& Guy maakte vooral naam dankzij de doorgedreven opleiding van zijn kappers.Ann Heylens.