In Singapore heeft de starter Closet Infinite een dienst opgericht waarbij leden gratis kleding kunnen huren in ruil voor het geven van een eigen modieus kledingstuk.

PotentiÃ"le clubleden beginnen met het verzenden van een foto van het eigen kledingstuk naar de website van Closet Infinite, samen met een beschrijving van de toestand, waar het is gekocht en hoeveel het heeft gekost. Bij aanvaarding en levering aan Closet Infinite van het kledingstuk, geeft dit recht op zes maanden lidmaatschap zodat leden op de website gegeven kleding van anderen gratis kunnen huren.

De kleding wordt binnen drie dagen per post aan huis bezorgd, samen met retourverpakking. De kleding mag tot vijf dagen worden gehouden. Het verzenden, de verpakking en het reinigen van de kleding kosten 6,5 Singaporese dollar (3,5 euro).

In Singapore heeft de starter Closet Infinite een dienst opgericht waarbij leden gratis kleding kunnen huren in ruil voor het geven van een eigen modieus kledingstuk.PotentiÃ"le clubleden beginnen met het verzenden van een foto van het eigen kledingstuk naar de website van Closet Infinite, samen met een beschrijving van de toestand, waar het is gekocht en hoeveel het heeft gekost. Bij aanvaarding en levering aan Closet Infinite van het kledingstuk, geeft dit recht op zes maanden lidmaatschap zodat leden op de website gegeven kleding van anderen gratis kunnen huren.De kleding wordt binnen drie dagen per post aan huis bezorgd, samen met retourverpakking. De kleding mag tot vijf dagen worden gehouden. Het verzenden, de verpakking en het reinigen van de kleding kosten 6,5 Singaporese dollar (3,5 euro).