Op zondag 4 oktober is het uitkijken geblazen op het Eilandje in Antwerpen. Tijdens de Public Urban Golf Day vliegen de ballen er namelijk in het rond.

Op het evenement worden een honderdtwintigtal spelers verwacht - ook totale beginnelingen. Geen paniek dus als u niet weet wat een shag (een afslagmatje) is of u de buurman uw T-shirt leent terwijl hij u eigenlijk om een afslagpen of tee vraagt.

De door het kledinglabel Gsus gesponsorde golfdag start om 12u aan het nieuwe clubhuis Het Duvels Genot. Het parcours loopt onder meer langs het Noorderterras, het MAS, de Kattendijksluis en de Waagnatie.

Deelname kost 21,50 euro per persoon, inclusief de huur van het materiaal, een initiatie en een routeplan.

Lindsay Vanderveken

Meer info of tel: 0494 54 45 63.

Op zondag 4 oktober is het uitkijken geblazen op het Eilandje in Antwerpen. Tijdens de Public Urban Golf Day vliegen de ballen er namelijk in het rond. Op het evenement worden een honderdtwintigtal spelers verwacht - ook totale beginnelingen. Geen paniek dus als u niet weet wat een shag (een afslagmatje) is of u de buurman uw T-shirt leent terwijl hij u eigenlijk om een afslagpen of tee vraagt.De door het kledinglabel Gsus gesponsorde golfdag start om 12u aan het nieuwe clubhuis Het Duvels Genot. Het parcours loopt onder meer langs het Noorderterras, het MAS, de Kattendijksluis en de Waagnatie. Deelname kost 21,50 euro per persoon, inclusief de huur van het materiaal, een initiatie en een routeplan.Lindsay VandervekenMeer info of tel: 0494 54 45 63.