Brugge heeft wat met letters en dat komt onder meer omdat er zoveel kalligrafen en andere letterkunstenaars wonen. Door hen kan je Brugge nu op een originele wijze herontdekken, want de stad pakt uit met "Bellettrages", een letterexpo doorheen de hele stad, waarbij tientallen winkeletalages door letterkunstenaars worden verrijkt. Het gaat om een initiatief van Bruggeletterstad.

Je kunt ook het parcours met een gids bezoeken, voor info: www.s-wan.be. Bellettrages loopt tot eind mei, extra info: www.bruggeletterstad.eu.

(PSW)

Brugge heeft wat met letters en dat komt onder meer omdat er zoveel kalligrafen en andere letterkunstenaars wonen. Door hen kan je Brugge nu op een originele wijze herontdekken, want de stad pakt uit met "Bellettrages", een letterexpo doorheen de hele stad, waarbij tientallen winkeletalages door letterkunstenaars worden verrijkt. Het gaat om een initiatief van Bruggeletterstad. Je kunt ook het parcours met een gids bezoeken, voor info: www.s-wan.be. Bellettrages loopt tot eind mei, extra info: www.bruggeletterstad.eu.(PSW)