De Franse acteur Gaspard Ulliel zal de rol van Yves Saint Laurent vertolken in een biografische film over de ontwerper.

De film vertelt het verhaal van een jonge Yves Saint Laurent tussen 1960 en 1976, toen de ontwerper zijn hoogdagen beleefde. Het modehuis staat dan ook volledig achter de film en geeft zelfs enkele exclusieve schetsen en ontwerpen aan de productie om te gebruiken in de film.

Bertrand Bonollo zal de film regisseren en organiseerde ook de auditieronde om de hoofdrolspeler te bepalen. Gaspard werd uiteindelijk gekozen als geschikte kandidaat. Het filmen begint in de loop van volgend jaar.

Gaspard Ulliel kennen we vooral van zijn rol in de Bleu de Chanel-reclame en als jonge Hannibal Lector in Hannibal Rising. De 27-jarige acteur ook een prestigieuze César Award voor zijn rol in 'A Very Long Engagement'. (RDM)

De Franse acteur Gaspard Ulliel zal de rol van Yves Saint Laurent vertolken in een biografische film over de ontwerper. De film vertelt het verhaal van een jonge Yves Saint Laurent tussen 1960 en 1976, toen de ontwerper zijn hoogdagen beleefde. Het modehuis staat dan ook volledig achter de film en geeft zelfs enkele exclusieve schetsen en ontwerpen aan de productie om te gebruiken in de film. Bertrand Bonollo zal de film regisseren en organiseerde ook de auditieronde om de hoofdrolspeler te bepalen. Gaspard werd uiteindelijk gekozen als geschikte kandidaat. Het filmen begint in de loop van volgend jaar. Gaspard Ulliel kennen we vooral van zijn rol in de Bleu de Chanel-reclame en als jonge Hannibal Lector in Hannibal Rising. De 27-jarige acteur ook een prestigieuze César Award voor zijn rol in 'A Very Long Engagement'. (RDM)