De beroemde modeblogster Garance Doré uit Parijs gaat haar illustraties verkopen in postervorm. Dat meldt Women's Wear Daily.

De website van blogster Garance Doré wordt gekenmerkt door veel aandacht voor het beeld bij de tekst. Zelf heeft Garance Doré een achtergrond in de fotografie en is ze gezegend met 'een goed oog'. Ze weet steevast de juiste beelden bij een blogpost te plaatsen. Heeft ze geen foto's voor handen? Simpel, dan haalt Doré haar potloden boven en tekent ze fabelachtige illustraties voor bij de blogberichten. De blogster kreeg zo veel positieve reacties op de illustraties dat ze heeft beslist om ze te verkopen.

"Ik ontvang zo ongeveer tien e-mails per dag van mensen die vragen waar ze de illustraties kunnen kopen, dus ik denk dat het wel een interessante onderneming zal zijn," zegt de Franse modeblogger aan WWD. Binnen twee weken zullen de illustraties verkrijgbaar zijn op de website van Garance Doré. Wel een belangrijke opmerking: er zullen slechts twaalf afbeeldingen worden verkocht. Wie een illustratie op de kop wil tikken zal er dus snel moeten bij zijn. De kunstwerkjes van Garance zullen verkocht worden voor 35 dollar per stuk. (LVR)

De beroemde modeblogster Garance Doré uit Parijs gaat haar illustraties verkopen in postervorm. Dat meldt Women's Wear Daily. De website van blogster Garance Doré wordt gekenmerkt door veel aandacht voor het beeld bij de tekst. Zelf heeft Garance Doré een achtergrond in de fotografie en is ze gezegend met 'een goed oog'. Ze weet steevast de juiste beelden bij een blogpost te plaatsen. Heeft ze geen foto's voor handen? Simpel, dan haalt Doré haar potloden boven en tekent ze fabelachtige illustraties voor bij de blogberichten. De blogster kreeg zo veel positieve reacties op de illustraties dat ze heeft beslist om ze te verkopen. "Ik ontvang zo ongeveer tien e-mails per dag van mensen die vragen waar ze de illustraties kunnen kopen, dus ik denk dat het wel een interessante onderneming zal zijn," zegt de Franse modeblogger aan WWD. Binnen twee weken zullen de illustraties verkrijgbaar zijn op de website van Garance Doré. Wel een belangrijke opmerking: er zullen slechts twaalf afbeeldingen worden verkocht. Wie een illustratie op de kop wil tikken zal er dus snel moeten bij zijn. De kunstwerkjes van Garance zullen verkocht worden voor 35 dollar per stuk. (LVR)