Deze zomer lanceert G-Star Raw een exclusieve camera, de Leica D-Lux 6, in samenwerking met de gelijknamige Duitse cameraonderneming. Het is volgens G-Star een fotografische innovatie van de iconische camera en een eerbetoon aan het bedrijf Leica. Anton Corbijn, die al een ruime tijd samenwerkt met G-Star, is de ambassadeur van dit fototoestel.

Het Nederlandse denimmerk G-Star heeft een samenwerking op touw gezet met het Duitse camerabedrijf Leica. Het resultaat is een limited edition van de Leica D-Lux 6. De camera werd helemaal onder handen genomen en heeft een ongewone kleur gekregen en is afgewerkt met het typische RAW design. Bovendien bevat het fotoapparaat de inscriptie 'Leica by G-Star RAW... Just The Product'. Dit is al jarenlang de filosofie van het denimmerk, waarop de nadruk ligt op het denimvakmanschap en innovatie.

De technische specificaties van het speciale model zijn dezelfde als het standaardmodel, in combinatie met een snelle lens met een 1.7" CMOS Image Sensor. Bovendien gaat de zoom van 24 tot 90 mm. Een leuk extraatje is de full-HD mogelijkheid om video's op te nemen.

De speciale uitgave van het fotoapparaat wordt bovendien voorzien van een bruine lederen hoes, samen met een exclusieve draagriem en bijpassende handriem. De exclusieve camera is verkrijgbaar bij geselecteerde Leica-winkels en -boutiques voor 990 euro.

Laura Van Roey

Deze zomer lanceert G-Star Raw een exclusieve camera, de Leica D-Lux 6, in samenwerking met de gelijknamige Duitse cameraonderneming. Het is volgens G-Star een fotografische innovatie van de iconische camera en een eerbetoon aan het bedrijf Leica. Anton Corbijn, die al een ruime tijd samenwerkt met G-Star, is de ambassadeur van dit fototoestel. Het Nederlandse denimmerk G-Star heeft een samenwerking op touw gezet met het Duitse camerabedrijf Leica. Het resultaat is een limited edition van de Leica D-Lux 6. De camera werd helemaal onder handen genomen en heeft een ongewone kleur gekregen en is afgewerkt met het typische RAW design. Bovendien bevat het fotoapparaat de inscriptie 'Leica by G-Star RAW... Just The Product'. Dit is al jarenlang de filosofie van het denimmerk, waarop de nadruk ligt op het denimvakmanschap en innovatie. De technische specificaties van het speciale model zijn dezelfde als het standaardmodel, in combinatie met een snelle lens met een 1.7" CMOS Image Sensor. Bovendien gaat de zoom van 24 tot 90 mm. Een leuk extraatje is de full-HD mogelijkheid om video's op te nemen. De speciale uitgave van het fotoapparaat wordt bovendien voorzien van een bruine lederen hoes, samen met een exclusieve draagriem en bijpassende handriem. De exclusieve camera is verkrijgbaar bij geselecteerde Leica-winkels en -boutiques voor 990 euro. Laura Van Roey