Vanuit mijn fotografenblik vind ik de vrouw het schoonste wezen wat er bestaat. Die vormen en variaties in die lichamen, ik word er lyrisch van. Een hals en de overgang van borsten naar buik naar billen, die zachtheid, die glooiingen,... ik vind dat veel interessanter dan een mannenlijf.

Tegelijk vind ik het mega maf hoe onzeker vrouwen kunnen zijn. En hoe mooier ik ze vind, hoe onzekerder ze vaak zelf zijn. Ik denk dat iedereen zichzelf eens zou moeten kunnen zien door de ogen van een ander. Door de mijne, bijvoorbeeld.

Vanuit mijn fotografenblik vind ik de vrouw het schoonste wezen wat er bestaat. Die vormen en variaties in die lichamen, ik word er lyrisch van. Een hals en de overgang van borsten naar buik naar billen, die zachtheid, die glooiingen,... ik vind dat veel interessanter dan een mannenlijf. Tegelijk vind ik het mega maf hoe onzeker vrouwen kunnen zijn. En hoe mooier ik ze vind, hoe onzekerder ze vaak zelf zijn. Ik denk dat iedereen zichzelf eens zou moeten kunnen zien door de ogen van een ander. Door de mijne, bijvoorbeeld.