De lancering van de make-up collectie van Dolce & Gabbana tijdens de Milanese modeweek is de ideale aanleiding voor de expositie 'Extreme Beauty in Vogue'. De tentoonstelling, georganiseerd door het modemagazine Vogue, geeft een uitzonderlijk overzicht van tachtig jaar Vogue aan de hand van bijna honderd foto's van werelds topfotografen.

'Extreme Beauty in Vogue' richt zich op de rol en het belang van schoonheid in onze cultuur. De gedurfde en extravagante foto's van Vogue tasten telkens opnieuw de grenzen af van schoonheid. De modefoto's getuigen van de complexe culturele opvattingen rond de vrouwelijke verschijning.

Annelien Boens

'Extreme Beauty in Vogue' - Palazzo della Ragione / Van 4 maart tot 10 mei

De lancering van de make-up collectie van Dolce & Gabbana tijdens de Milanese modeweek is de ideale aanleiding voor de expositie 'Extreme Beauty in Vogue'. De tentoonstelling, georganiseerd door het modemagazine Vogue, geeft een uitzonderlijk overzicht van tachtig jaar Vogue aan de hand van bijna honderd foto's van werelds topfotografen. 'Extreme Beauty in Vogue' richt zich op de rol en het belang van schoonheid in onze cultuur. De gedurfde en extravagante foto's van Vogue tasten telkens opnieuw de grenzen af van schoonheid. De modefoto's getuigen van de complexe culturele opvattingen rond de vrouwelijke verschijning.Annelien Boens 'Extreme Beauty in Vogue' - Palazzo della Ragione / Van 4 maart tot 10 mei