De Brusselse stadsradio FM Brussel speelt voor veilingmeester, allemaal voor het goede doel. De actie 'Brussel Helpt' ondersteunt dit jaar de Brusselse kansarme kinderen en jongeren. Je kan onder meer bieden op een styling- en shoppingsessie met Linda Van Waesberge.

'Brussel Helpt' heeft een uitgebreide activiteitenkalender waarop iedereen wel iets naar zijn zin vindt, bovendien allemaal om het goede doel te ondersteunen. Dit jaar kan je bijvoorbeeld naar het circus en optredens van Merdan Taplak en Coely bijwonen om de organisaties D'Broej en Nasci te ondersteunen. Voor de eerste keer lanceert Brussel Helpt ook een online veiling.

FM Brussel veilt een door Vincent Kompany gesigneerde shirt van BX Brussels, een foto van Stephan Vanfleteren van Stromae en ook een styling- en shoppingsessie met de Brusselse fashionista Linda Van Waesberge. Een vaste klant bij tvbrussel én dus de ideale persoon om shopliefhebsters op sleeptouw te nemen door onze hoofdstad. Je kan nog vier dagen bieden op deze leuke aanbiedingen. (AB)

De Brusselse stadsradio FM Brussel speelt voor veilingmeester, allemaal voor het goede doel. De actie 'Brussel Helpt' ondersteunt dit jaar de Brusselse kansarme kinderen en jongeren. Je kan onder meer bieden op een styling- en shoppingsessie met Linda Van Waesberge.'Brussel Helpt' heeft een uitgebreide activiteitenkalender waarop iedereen wel iets naar zijn zin vindt, bovendien allemaal om het goede doel te ondersteunen. Dit jaar kan je bijvoorbeeld naar het circus en optredens van Merdan Taplak en Coely bijwonen om de organisaties D'Broej en Nasci te ondersteunen. Voor de eerste keer lanceert Brussel Helpt ook een online veiling.FM Brussel veilt een door Vincent Kompany gesigneerde shirt van BX Brussels, een foto van Stephan Vanfleteren van Stromae en ook een styling- en shoppingsessie met de Brusselse fashionista Linda Van Waesberge. Een vaste klant bij tvbrussel én dus de ideale persoon om shopliefhebsters op sleeptouw te nemen door onze hoofdstad. Je kan nog vier dagen bieden op deze leuke aanbiedingen. (AB)