De Fifty Shades-boeken gaan nog steeds vlot over de toonbank al heeft schrijfster E.L. James onlangs een extra broodwinning gevonden. Samen met het Britse lingeriemerk BlueBella heeft ze een lingerielijn gelanceerd die de vlam van haar erotische trilogie in leven houdt, want daar zat u natuurlijk op te wachten.

Zij die nu reeds van hun stoel glibberen van opwinding zullen helemaal verrukt zijn wanneer ze ontdekken dat de vrouwenslips allemaal een van de beroemde catchphrases uit het boek op de heup geborduurd hebben staan. Want een onderbroek met opschriften als "Laters baby!", "Oh My" en "You Are Mine" zijn uiteraard hoogst origineel en klassevol.

De BH's van de sexy lingerielijn zijn opgeleukt met een gestrikte zijden das die eraf genomen en gebruikt kan worden wanneer manlief wonder boven wonder hitsig zou worden van uw literaire ondercouture. Over uw hubby gesproken: ook voor Hem zijn er katoenen boxershorts voorzien.

De Fifty Shades-lingerie van BlueBella zal vanaf half augustus verkrijgbaar zijn, en dat ook in andere kleuren dan grijs. We weten immers allemaal dat E.L. James niet houdt van eentonigheid. (KS)

De Fifty Shades-boeken gaan nog steeds vlot over de toonbank al heeft schrijfster E.L. James onlangs een extra broodwinning gevonden. Samen met het Britse lingeriemerk BlueBella heeft ze een lingerielijn gelanceerd die de vlam van haar erotische trilogie in leven houdt, want daar zat u natuurlijk op te wachten. Zij die nu reeds van hun stoel glibberen van opwinding zullen helemaal verrukt zijn wanneer ze ontdekken dat de vrouwenslips allemaal een van de beroemde catchphrases uit het boek op de heup geborduurd hebben staan. Want een onderbroek met opschriften als "Laters baby!", "Oh My" en "You Are Mine" zijn uiteraard hoogst origineel en klassevol. De BH's van de sexy lingerielijn zijn opgeleukt met een gestrikte zijden das die eraf genomen en gebruikt kan worden wanneer manlief wonder boven wonder hitsig zou worden van uw literaire ondercouture. Over uw hubby gesproken: ook voor Hem zijn er katoenen boxershorts voorzien. De Fifty Shades-lingerie van BlueBella zal vanaf half augustus verkrijgbaar zijn, en dat ook in andere kleuren dan grijs. We weten immers allemaal dat E.L. James niet houdt van eentonigheid. (KS)