Fietsen met de baby. Heerlijk. Eventjes de winkel induiken voor wat fruit en met een klik verandert de TAGA fiets in een buggy waarmee u moeiteloos door de rayons laveert. En de baby? Die slaapt rustig door. De TAGA is een multifunctioneel fietswagentje dat in een mum van tijd transformeerbaar is van kinderwagen tot fiets met kinderzit. Geen ellenlange moeizame ombouwinstructies, maar gewoon binnen drie seconden een geheel ander voertuig.

Het nieuwe transportmiddel beschikt over twee standen. Bij de fietsstand wordt gebruik gemaakt van twee wielen vooraan - waarop het kinderzitje rust - en één achteraan. Met één druk op de knop, via het lichte kantelmechanisme, transformeert de fiets naar de tweede stand: een buggy/wandelwagen. Hierbij wordt het achterste wiel zodanig omgedraaid dat het zadel naar de grond wijst.

De TAGA beschikt over talrijke toepassingen: de water- en winddichte buggy kan worden omgebouwd tot zonbuggy, laadbak, kinderzitjes achter of naast elkaar en zelfs voor de maxi cosi is een plaatsje voorzien.

Leuk detail is dat uw baby u kan helpen bij het fietsen. De balans van de fiets is zo ingesteld dat een gewicht aan het uiteinde, het fietsen makkelijker maakt. Dat kan een kindje zijn, maar evengoed een tas vol boodschappen.

Ruth Vanden Berghe

De TAGA is verkrijgbaar sinds mei 2009 vanaf 1.799 euro. Meer info op www.taga.nl.

Fietsen met de baby. Heerlijk. Eventjes de winkel induiken voor wat fruit en met een klik verandert de TAGA fiets in een buggy waarmee u moeiteloos door de rayons laveert. En de baby? Die slaapt rustig door. De TAGA is een multifunctioneel fietswagentje dat in een mum van tijd transformeerbaar is van kinderwagen tot fiets met kinderzit. Geen ellenlange moeizame ombouwinstructies, maar gewoon binnen drie seconden een geheel ander voertuig.Het nieuwe transportmiddel beschikt over twee standen. Bij de fietsstand wordt gebruik gemaakt van twee wielen vooraan - waarop het kinderzitje rust - en één achteraan. Met één druk op de knop, via het lichte kantelmechanisme, transformeert de fiets naar de tweede stand: een buggy/wandelwagen. Hierbij wordt het achterste wiel zodanig omgedraaid dat het zadel naar de grond wijst.De TAGA beschikt over talrijke toepassingen: de water- en winddichte buggy kan worden omgebouwd tot zonbuggy, laadbak, kinderzitjes achter of naast elkaar en zelfs voor de maxi cosi is een plaatsje voorzien. Leuk detail is dat uw baby u kan helpen bij het fietsen. De balans van de fiets is zo ingesteld dat een gewicht aan het uiteinde, het fietsen makkelijker maakt. Dat kan een kindje zijn, maar evengoed een tas vol boodschappen.Ruth Vanden BergheDe TAGA is verkrijgbaar sinds mei 2009 vanaf 1.799 euro. Meer info op www.taga.nl.