We kennen ze allemaal, de festivalmeisjes met bloemenkransen in het haar en gehaakte topjes rond de ribben die Kerktorenrock in Coachella proberen veranderen. Meisjes die hun ijsjes in pastelkleuren eten en wanneer ze 's avonds in hun tentje klauteren is dat niet om te slapen maar om te dromen.

We grijnzen er eens smalend om, maar stiekem, héél stiekem zouden we onze comfortabele kledij ook wel eens willen omruilen voor een Lana del Reygenjasje om zo de échte Californische festivalvibe door onze aderen te voelen stromen. Een groot man zei ooit "California knows how to party", maar binnenkort kan dat misschien ook wel gezegd worden van Zeebrugge.

Daar wordt deze zomer namelijk voor de eerste keer WECANDANCE georganiseerd; een heus boutique festival dat de sfeer van festivals als Coachella en Burning Man wil benaderen. Een hippie beleving anno 2013, met het zandstrand van Zeebrugge tussen tenen onder het vaandel van peace, love, fun and happiness

WECANDANCE belooft de bezoekers twee dagen onder te dompelen in een wereld van avant-garde hippies en NoordzeeNavajo's. Een minimale thema dresscode zal gecommuniceerd worden en de creativiteit van de verklede bezoekers zal beloond worden met gratis drankbonnen. Klinkt netjes? Er is meer.

Om volledig binnen de natuurminnende sfeer te blijven zal WECANDANCE ook de uitdaging aangaan om lekker maar vooral gezond eten te serveren aan de festivalgangers. Bovendien zal hoofdsponsor Northwind het festival voorzien van groene energie.

U kan in ieder geval rekenen op een strakke organisatie en fijne muziek; de mensen achter WECANDANCE zijn immers dezelfde mannen die succesvol Kitsch Club in Knokke, Magic inAntwerpen en Club 69 in Gent in leven houden.

De 4 podia zullen dan ook gehost worden door Kitsch Club, Magic & Club 69aangevuld door externe partners als Labyrinth Productions, H20 Club,Anarchic, 22Tracks, Quartz,Nächtvøgels, LoveMatters & Matterhorn

Geef toe, hier zat u toch op te wachten? (KS)

We kennen ze allemaal, de festivalmeisjes met bloemenkransen in het haar en gehaakte topjes rond de ribben die Kerktorenrock in Coachella proberen veranderen. Meisjes die hun ijsjes in pastelkleuren eten en wanneer ze 's avonds in hun tentje klauteren is dat niet om te slapen maar om te dromen. We grijnzen er eens smalend om, maar stiekem, héél stiekem zouden we onze comfortabele kledij ook wel eens willen omruilen voor een Lana del Reygenjasje om zo de échte Californische festivalvibe door onze aderen te voelen stromen. Een groot man zei ooit "California knows how to party", maar binnenkort kan dat misschien ook wel gezegd worden van Zeebrugge. Daar wordt deze zomer namelijk voor de eerste keer WECANDANCE georganiseerd; een heus boutique festival dat de sfeer van festivals als Coachella en Burning Man wil benaderen. Een hippie beleving anno 2013, met het zandstrand van Zeebrugge tussen tenen onder het vaandel van peace, love, fun and happiness WECANDANCE belooft de bezoekers twee dagen onder te dompelen in een wereld van avant-garde hippies en NoordzeeNavajo's. Een minimale thema dresscode zal gecommuniceerd worden en de creativiteit van de verklede bezoekers zal beloond worden met gratis drankbonnen. Klinkt netjes? Er is meer. Om volledig binnen de natuurminnende sfeer te blijven zal WECANDANCE ook de uitdaging aangaan om lekker maar vooral gezond eten te serveren aan de festivalgangers. Bovendien zal hoofdsponsor Northwind het festival voorzien van groene energie. U kan in ieder geval rekenen op een strakke organisatie en fijne muziek; de mensen achter WECANDANCE zijn immers dezelfde mannen die succesvol Kitsch Club in Knokke, Magic inAntwerpen en Club 69 in Gent in leven houden. De 4 podia zullen dan ook gehost worden door Kitsch Club, Magic & Club 69aangevuld door externe partners als Labyrinth Productions, H20 Club,Anarchic, 22Tracks, Quartz,Nächtvøgels, LoveMatters & Matterhorn Geef toe, hier zat u toch op te wachten? (KS)