Oostende baadt nog tot 16 februari in de sfeer van de romantiek. Het festival 'Liefde tussen de lijnen' haalt alles uit de kast voor romantici met expo's, concerten, theatervoorstellingen en voorname Vlaamse dichters.

Niks leuker dan met je lief uitwaaien aan zee. Om een uitstapje naar de kust nog romantischer te maken, organiseert de stad Oostende in de aanloop naar Valentijn een heus festival helemaal in teken van de liefde. Het feest van literatuur en poëzie 'Liefde tussen de lijnen' dompelt zijn bezoekers onder in een programma dat bulkt van de verliefde, speelse, sensuele en pittige woorden. Het geschreven woord ontmoet er dans, muziek en beeldende kunsten.

Op 7 februari vindt onder andere het minifestival 'Let Love Rule' plaats in Vrijstaat O. Deze intieme avond, met woorden die rollen en omverwaaien en klanken die je doen wegdromen én dansen, wordt gepresenteerd door dichter Stijn Vranken en Jan Ducheyne zorgt voor pakkende plaatjes. De overige namen op het programma die avond zijn Charlotte Van den Broeck, Geert Briers, Aarn Van Severen, Say Say, Scarlett O'Hanna en For Noah.

'Liefde tussen de lijnen' zorgt nog tot 16 februari voor een legio aan romantische en culturele evenementen. Tickets en info bij het UiT-loket in De Grote Post, H. Serruyslaan 18A, tel. 059/33.90.00 of uit@oostende.be.

Voor meer info en het programma: www.liefdetussendelijnen.be.

(LP)

Oostende baadt nog tot 16 februari in de sfeer van de romantiek. Het festival 'Liefde tussen de lijnen' haalt alles uit de kast voor romantici met expo's, concerten, theatervoorstellingen en voorname Vlaamse dichters. Niks leuker dan met je lief uitwaaien aan zee. Om een uitstapje naar de kust nog romantischer te maken, organiseert de stad Oostende in de aanloop naar Valentijn een heus festival helemaal in teken van de liefde. Het feest van literatuur en poëzie 'Liefde tussen de lijnen' dompelt zijn bezoekers onder in een programma dat bulkt van de verliefde, speelse, sensuele en pittige woorden. Het geschreven woord ontmoet er dans, muziek en beeldende kunsten. Op 7 februari vindt onder andere het minifestival 'Let Love Rule' plaats in Vrijstaat O. Deze intieme avond, met woorden die rollen en omverwaaien en klanken die je doen wegdromen én dansen, wordt gepresenteerd door dichter Stijn Vranken en Jan Ducheyne zorgt voor pakkende plaatjes. De overige namen op het programma die avond zijn Charlotte Van den Broeck, Geert Briers, Aarn Van Severen, Say Say, Scarlett O'Hanna en For Noah. 'Liefde tussen de lijnen' zorgt nog tot 16 februari voor een legio aan romantische en culturele evenementen. Tickets en info bij het UiT-loket in De Grote Post, H. Serruyslaan 18A, tel. 059/33.90.00 of uit@oostende.be. Voor meer info en het programma: www.liefdetussendelijnen.be. (LP)