Dat de betogers deze avond hadden uitgekozen, was allesbehalve toevallig. Suffragette, met onder meer Meryl Streep en Carey Mulligan, gaat over de strijd van de feministische beweging om vrouwenrechten op de agenda te krijgen. Sisters Uncut maakte van de gelegenheid gebruik om de media-aandacht te kapen en hun boodschap over te brengen.

De dames van Sisters Uncut lagen op de rode loper en weigerden plaats te maken. De veiligheidsagenten hadden heel wat werk, en gebruikten de harde hand, om de vrouwen te verwijderen. Na een halfuur van protest werden ze geëscorteerd. (AB)

Dat de betogers deze avond hadden uitgekozen, was allesbehalve toevallig. Suffragette, met onder meer Meryl Streep en Carey Mulligan, gaat over de strijd van de feministische beweging om vrouwenrechten op de agenda te krijgen. Sisters Uncut maakte van de gelegenheid gebruik om de media-aandacht te kapen en hun boodschap over te brengen.De dames van Sisters Uncut lagen op de rode loper en weigerden plaats te maken. De veiligheidsagenten hadden heel wat werk, en gebruikten de harde hand, om de vrouwen te verwijderen. Na een halfuur van protest werden ze geëscorteerd. (AB)