Twee militantes van de feministische actiegroep Femen hebben kort een aflevering van 'Germany's Next Topmodel' verstoord. De show werd gepresenteerd door topmodel Heidi Klum.

De twee vrouwen hadden op hun ontblote bovenlijf de slogan 'Heidi Horror Picture Show' geschreven, klommen op het podium en verstoorden kort de show voor ze werden afgevoerd door de ordediensten.

"Heb ik nu net borsten gezien of heb ik gedroomd", zei Klum, die dit weekend veertig wordt. 'Germany's next Topmodel' is gebaseerd op het Amerikaanse 'America's Next Topmodel', dat uitgezonden wordt in meer dan dertig landen en het levenslicht zag in 2006. In Duitsland komt er steeds meer kritiek op de uitzendingen, omdat die een beeld ophangen van vrouwen die enkel schoonheid nastreven. Volgens sommigen is dat niet gezond voor het publiek, dat bijna hoofdzakelijk uit jonge adolescenten bestaat. (Belga/RDM)

Twee militantes van de feministische actiegroep Femen hebben kort een aflevering van 'Germany's Next Topmodel' verstoord. De show werd gepresenteerd door topmodel Heidi Klum. De twee vrouwen hadden op hun ontblote bovenlijf de slogan 'Heidi Horror Picture Show' geschreven, klommen op het podium en verstoorden kort de show voor ze werden afgevoerd door de ordediensten. "Heb ik nu net borsten gezien of heb ik gedroomd", zei Klum, die dit weekend veertig wordt. 'Germany's next Topmodel' is gebaseerd op het Amerikaanse 'America's Next Topmodel', dat uitgezonden wordt in meer dan dertig landen en het levenslicht zag in 2006. In Duitsland komt er steeds meer kritiek op de uitzendingen, omdat die een beeld ophangen van vrouwen die enkel schoonheid nastreven. Volgens sommigen is dat niet gezond voor het publiek, dat bijna hoofdzakelijk uit jonge adolescenten bestaat. (Belga/RDM)