In Amsterdam kan u vanaf 26 juni wel heel stylish logeren. Want vlakbij het Vondelpark opent dan het eerste Fashion Hotel zijn deuren. Het viersterrenhotel heeft 260 kamers allen voorzien van een 'Fashion touch': de kamers zijn modern en luxueus ingericht met veel glimmende stoffen.

Het Golden Tulip Amsterdam Fashion is gevestigd tegenover het World Fashion Centre. De locatie kwam vrij voor de bouw van een hotel en met het World Fashion Centre als buurvrouw lag het modethema al snel vast. De officiÃ"le inhuldiging op 2 juli gebeurt dan ook met een modeshow van Emporio Armani.

Het hotel behoort tot de Nederlandse hotelgroep Westcord Hotels. Een overnachting in het hotel- dat ook een skybar, tuin, en wellnesscenter telt, gaat ongeveer honderd euro kosten.

Ann Heylens.

In Amsterdam kan u vanaf 26 juni wel heel stylish logeren. Want vlakbij het Vondelpark opent dan het eerste Fashion Hotel zijn deuren. Het viersterrenhotel heeft 260 kamers allen voorzien van een 'Fashion touch': de kamers zijn modern en luxueus ingericht met veel glimmende stoffen. Het Golden Tulip Amsterdam Fashion is gevestigd tegenover het World Fashion Centre. De locatie kwam vrij voor de bouw van een hotel en met het World Fashion Centre als buurvrouw lag het modethema al snel vast. De officiÃ"le inhuldiging op 2 juli gebeurt dan ook met een modeshow van Emporio Armani. Het hotel behoort tot de Nederlandse hotelgroep Westcord Hotels. Een overnachting in het hotel- dat ook een skybar, tuin, en wellnesscenter telt, gaat ongeveer honderd euro kosten. Ann Heylens.