In restaurantketen The Coffee Club kan u voortaan fairtrade cola drinken. De "Ubuntu-cola" -de eerste die het Max Havelaarlabel kreeg- is gemaakt in Groot-Brittannië op basis van eerlijk verhandeld suikerriet uit Malawi en Zimbabwe.

Ubuntu is niet alleen fairtrade, maar stort ook vijftien procent van zijn winst aan het "Ubuntu Africa Program" dat de producenten en hun gemeenschap toelaat nieuwe projecten te ontwikkelen.

Bij zijn oprichting in 2002 was The Coffee Club de eerste restaurantketen die gecertificeerde Max Havelaar Fairtradekoffie schonk. The Coffee Club zweert ook bij ecologische onderhoudsproducten en probeert zoveel mogelijk milieuvriendelijke verpakkingen te gebruiken.

De zes Coffee Clubs zijn te vinden in Antwerpen, Brussel en Louvain-la-Neuve.

Ann Heylens

In restaurantketen The Coffee Club kan u voortaan fairtrade cola drinken. De "Ubuntu-cola" -de eerste die het Max Havelaarlabel kreeg- is gemaakt in Groot-Brittannië op basis van eerlijk verhandeld suikerriet uit Malawi en Zimbabwe.Ubuntu is niet alleen fairtrade, maar stort ook vijftien procent van zijn winst aan het "Ubuntu Africa Program" dat de producenten en hun gemeenschap toelaat nieuwe projecten te ontwikkelen.Bij zijn oprichting in 2002 was The Coffee Club de eerste restaurantketen die gecertificeerde Max Havelaar Fairtradekoffie schonk. The Coffee Club zweert ook bij ecologische onderhoudsproducten en probeert zoveel mogelijk milieuvriendelijke verpakkingen te gebruiken. De zes Coffee Clubs zijn te vinden in Antwerpen, Brussel en Louvain-la-Neuve.Ann Heylens