Aan Belgische symboliek geen gebrek volgende week - toch niet voor wie bereid is de concurrentie met koningin Fabiola aan te gaan.

Aan de vooravond van de nationale feestdag kunt u in Métro Valdi, volgens sommigen het laatste authentieke danscafé van Brussel, terecht voor een speciale editie van Dansez-vous Français?, een "heterovriendelijk" fuifconcept dat maandelijks plaatsvindt in de hoofdstad. Organisatoren Pascualino et Röze dopen de avond voor de gelegenheid om tot Dansez-vous Fabiola, waarbij vooral de haartooi van laatstgenoemde centraal staat : "Elk jaar zien we haar, bewonderen we haar en vragen we ons af: hoe doet ze het toch?"

En dus nodigt het duo het publiek (m/v) uit om zelf een "koninklijke" coupe in stelling te brengen. De meest creatieve coiffures gaan met verrassingsprijzen lopen - een reden te meer om haarlak, schaar, kam, elastieken en andere hulpmiddelen boven te halen.

Wim Denolf

Métro Valdi, Visverkopersstraat 15, 1000 Brussel.

Info:www.myspace.com/dansezvousfrancais.

Aan Belgische symboliek geen gebrek volgende week - toch niet voor wie bereid is de concurrentie met koningin Fabiola aan te gaan. Aan de vooravond van de nationale feestdag kunt u in Métro Valdi, volgens sommigen het laatste authentieke danscafé van Brussel, terecht voor een speciale editie van Dansez-vous Français?, een "heterovriendelijk" fuifconcept dat maandelijks plaatsvindt in de hoofdstad. Organisatoren Pascualino et Röze dopen de avond voor de gelegenheid om tot Dansez-vous Fabiola, waarbij vooral de haartooi van laatstgenoemde centraal staat : "Elk jaar zien we haar, bewonderen we haar en vragen we ons af: hoe doet ze het toch?" En dus nodigt het duo het publiek (m/v) uit om zelf een "koninklijke" coupe in stelling te brengen. De meest creatieve coiffures gaan met verrassingsprijzen lopen - een reden te meer om haarlak, schaar, kam, elastieken en andere hulpmiddelen boven te halen. Wim Denolf Métro Valdi, Visverkopersstraat 15, 1000 Brussel. Info:www.myspace.com/dansezvousfrancais.