De tentoonstelling 'Hello, My Name Is Paul Smith' wordt wegens succes verlengd. De geruchten deden al langer de ronde, maar het Design Museum in Londen maakte het nieuws nu ook officieel wereldkundig.

De einddatum van de expo over de beroemde Britse ontwerper werd verzet van 9 maart tot 22 juni wegens 'enorme belangstelling van het publiek.'

De tentoonstelling 'Hello My Name Is Paul Smith' loodst de bezoeker langs de wereld van modeontwerper Paul Smith door middel van onder andere archiefmateriaal, de recreatie van Smiths eerste winkel en zijn huidige bureau, een hele resem ontwerpen en foto's en kunst uit de persoonlijke collectie van de ontwerper.

Het museum liet verder ook weten dat ze een recordverkoop van tentoonstellingsmerchandise hebben opgetekend, waarbij hun eigen catalogus het meest verkocht werd en de 'Every day is a new beginning' button van Paul Smith op de tweede plaats binnenkomt.

Surf voor meer info en tickets naar de website van het Design Museum. (LP)

Hello, My Name is Paul Smith exhibition trailer from Design Museum on Vimeo.

De tentoonstelling 'Hello, My Name Is Paul Smith' wordt wegens succes verlengd. De geruchten deden al langer de ronde, maar het Design Museum in Londen maakte het nieuws nu ook officieel wereldkundig. De einddatum van de expo over de beroemde Britse ontwerper werd verzet van 9 maart tot 22 juni wegens 'enorme belangstelling van het publiek.' De tentoonstelling 'Hello My Name Is Paul Smith' loodst de bezoeker langs de wereld van modeontwerper Paul Smith door middel van onder andere archiefmateriaal, de recreatie van Smiths eerste winkel en zijn huidige bureau, een hele resem ontwerpen en foto's en kunst uit de persoonlijke collectie van de ontwerper. Het museum liet verder ook weten dat ze een recordverkoop van tentoonstellingsmerchandise hebben opgetekend, waarbij hun eigen catalogus het meest verkocht werd en de 'Every day is a new beginning' button van Paul Smith op de tweede plaats binnenkomt. Surf voor meer info en tickets naar de website van het Design Museum. (LP)Hello, My Name is Paul Smith exhibition trailer from Design Museum on Vimeo.