Op de Brusselse Zavel kan je, onder de titel "From Street to Museum" terecht voor een aparte expo van beschilderde skateboards.

De huiskamergalerie van de Association du Patrimoine die normaal tentoonstellingen organiseert over kunst of vintagedesign, pakt nu uit met een originele expo van 170 beschilderde skateboards. Ze geven je een mooi beeld van de skatecultuur van de afgelopen dertig jaar. De oudste planken komen uit de States, de jongste uit Europa en ze zijn op heel uiteenlopende wijzen gedecoreerd. Wie deze bonte collectie wil bewonderen kan van 22 november tot 28 april terecht in de galerie van Association du Patrimoine op de Zavel in Brussel, Charles Hanssensstraat 7, van donderdag tot zaterdag van 14 tot 18u. (PS)

Op de Brusselse Zavel kan je, onder de titel "From Street to Museum" terecht voor een aparte expo van beschilderde skateboards.De huiskamergalerie van de Association du Patrimoine die normaal tentoonstellingen organiseert over kunst of vintagedesign, pakt nu uit met een originele expo van 170 beschilderde skateboards. Ze geven je een mooi beeld van de skatecultuur van de afgelopen dertig jaar. De oudste planken komen uit de States, de jongste uit Europa en ze zijn op heel uiteenlopende wijzen gedecoreerd. Wie deze bonte collectie wil bewonderen kan van 22 november tot 28 april terecht in de galerie van Association du Patrimoine op de Zavel in Brussel, Charles Hanssensstraat 7, van donderdag tot zaterdag van 14 tot 18u. (PS)