De Brusselse Association du Patrimoine organiseert een mooie tentoonstelling met werk van Marie-Francoise Plissart, Gilbert Fastenaekens en Philippe De Gobert die sinds jaren ateliers van kunstenaars en industriële ruimtes en gebouwen fotograferen in het Brusselse. Naar aanleiding van de Open Monumentendagen wordt hun werk in de galerie getoond. Je ziet er onder meer schitterende beelden van Tour & Taxis, vroeger en nu.

De expo loopt van 11 september tot 3 oktober, op donderdag, vrijdag en zaterdag open van 14 tot 18u. Adres: Charles Hanssensstraat 7 te 1000 Brussel (op de Zavel), www.associationdupatrimoine.be. (PSW)

De Brusselse Association du Patrimoine organiseert een mooie tentoonstelling met werk van Marie-Francoise Plissart, Gilbert Fastenaekens en Philippe De Gobert die sinds jaren ateliers van kunstenaars en industriële ruimtes en gebouwen fotograferen in het Brusselse. Naar aanleiding van de Open Monumentendagen wordt hun werk in de galerie getoond. Je ziet er onder meer schitterende beelden van Tour & Taxis, vroeger en nu. De expo loopt van 11 september tot 3 oktober, op donderdag, vrijdag en zaterdag open van 14 tot 18u. Adres: Charles Hanssensstraat 7 te 1000 Brussel (op de Zavel), www.associationdupatrimoine.be. (PSW)